Derdiniz ve Çözümleri

Güncelleme Tarihi:

Derdiniz ve Çözümleri
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2001 00:00


Haberin Devamı

Kaldırım eziyeti

Alİ Çetinkaya Caddesi'nde Çarşı Postanesi karşısındaki kaldırım yürüyenlere büyük bir eziyet çektiriyor desek yeridir. Yaya yolundaki çukur çok uzun süredir onarılmıyor. Vatandaşlar yürüyemediği gibi ortada çok çirkin bir manzara var.

ÇALIŞMA YAPILMADI

Biz vatandaş olarak Belediye yetkililerine konu hakkında bilgi verdik. Fakat, geçen süre içinde hiçbir çalışma yapılmadı. Kent merkezindeki bir caddenin kaldırımı böyle mi olmalı? yetkililerden yaya yolunda bulunan bu çukurun biran önce kapatmasını istiyoruz.

Çevre sakinleri

Yetkili diyor ki

Muratpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, ‘‘Adı geçen yerde gereken incelemeyi yapacağız. Sorunun giderilmesine çalışacağız’’ diye konuştu.

Elektrikler kesiliyor

Gebizli Mahallesi Aşık Veysel Caddesi İpek Sitesi civarında sık sık ve kısa süreli olarak elektrik kesintisi yaşamaktayız. Ev ve iş yerlerimizdeki elektrikli eşyaların birçoğunun, sık sık gidip gelen enerji nedeniyle bozulması söz konusudur. Ayrıca, elektrikli ısıtıcı cihazlarımızı da kullanamıyoruz. İpek Sitesi'nin 100 metre ilerisinde enerji olmasına rağmen burada olmaması düşündürücüdür. Bu bögedeki tesisatın kontrol ve bakımının en kısa sürede yapılmasını istiyoruz. Mazlume Şimşek

Yetkili diyor ki

TEDAŞ yetkilileri, ‘‘Gebizli Mahallesi Aşık Veysel Caddesi'nde gereken incelemeyi yapacağız. Sorunun giderilmesine çalışacağız’’ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!