Derdiniz ve çözümleri

Güncelleme Tarihi:

Derdiniz ve çözümleri
Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 2000 00:00

Haberin Devamı

Parkımızı istiyoruz

VARLIK Mahallesi 198 Sokak'ta çocuk parkı yapılacağı söylenen boş bir alan bulunuyor. Taksi durağının bulunduğu arazi otopark gibi kullanılıyor. Park inşaatı başlamadığı için araziyi işgal edenler var.

Semtimize park kazandırılmasını istiyoruz. Bu arazinin değerlendirilmesiyle hem çevre güzelleşecek hem işgalin önüne geçilecek. Bize söz verilen alan ne zaman işgalden kurtarılacak.

Semt sakinleri

Yetkili diyor ki

Muratpaşa Belediyesi yetkilileri, ‘‘Park olarak ayrılan alanlar program dahilinde değerlendirilecek ve en kısa zamanda bu yerler cocuklarımızın oyun yeri haline getirilecektir. Vatandaşlarımızın isteğini değerlendirip hemen yerine getireceğiz’’ dedi.

Yaz geldi toz başladı

Kepez Belediyesi'ne bağlı Fevzi Çakmak Mahallesi'nde birçok sokak asfaltsız. Stabilize olanlardan biri de 6194 Sokak. Kış mevsimi boyunca çamurlu günler geçirdik.

Yaz sıcaklarıyla birlikte toz yağmuru başladı. Sokaklarda bırakın araç kullanmayı yürümek bile işkenceye dönüşüyor. Belediyenin asfaltlama yapmasını istiyoruz. Ümit Aydoğan

Yetkili diyor ki

Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mustan Gülfidan, ‘‘Asfaltlama çalışmalarımız başladı. Program dahilinde bu sokakta da gerekli çalışma yapılacak’’ diye konuştu.

Tehlikeli otopark

Elmalı Mahallesi 13 Sokak ne yazık ki sürekli kapalı. Çünkü, araç sürücüleri sokağımızı otopark gibi kullanıyor. Yayalar adım atacak yer bulamıyor. En büyük korkumuz ise bu sokakta çıkacak bir yangın.

Mazallah böyle bir olay meydana gelse sokağa hiçbir kurtarma aracı ve itfaiye giremeyecek. Bu, aklımıza getirmek istemediğimiz; ama görmezden gelemediğimiz bir durum. Yetkililerden sorunumuza hassasiyet göstermelerini istiyoruz.

Mehmet Büyükemir

Yetkili diyor ki

Trafik Denetleme Şube Müdürü Veli Karahan, ‘‘Ekiplerimiz söz konusu sokakta gerekli denetimleri yapacak. Sokağı park yeri olarak kullanan araç sürücülerine cezai işlem uygulanacak’’ şeklinde konuştu.

Tel: (242) 243 40 40

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!