Derdiniz ve çözümleri

Güncelleme Tarihi:

Derdiniz ve çözümleri
Oluşturulma Tarihi: Haziran 04, 2000 00:00

Haberin Devamı

Yolumuzu asfaltlayın

Varlık Mahallesi

ASAT görevlileri, çeşitli semtlerde evsel bağlantı çalışması yapıyor. Yaklaşık bir ay önce Varlık Mahallesi 184 Sokak'ta da bu çalışma yapıldı. Kazılan çukurların kapatılmasını bir ay bekledik.

OLDUĞU GİBİ BIRAKILDI

Israrlarımız ile çukurlar çakıl taşlarıyla örtüldü. Ancak, asfaltlama yapılmadı. Yol köstebek yuvası gibi. Tozdan çamurdan evlerimize giremiyoruz. Yetkililerden biran önce unuttukları yolun asfaltlanmasını istiyoruz. Gerekli çalışmanın yapılması için bir ay daha bekleyecek miyiz?

Sokak sakinleri

Yetkili diyor ki

ASAT Genel Müdürü Fatih Ünal, ‘‘Ekiplerimiz söz konusu sokakta gerekli incelemeyi yapacak. Sorun giderilecek’’ diye konuştu.

Sinyalizasyon istiyoruz

Trafİk kazalar, her yıl birçok can alıyor. Şehir merkezinde önemli noktaların çoğunda, kavşaklarda sinyalizasyon var. Işıklı kavşaklar kazalara karşı ciddi bir öneme sahip.

100. Yıl Caddesi'nin devamında Altınkum Mahallesi'nde kontrolsüz kavşaklar bulunuyor. Sadece mecburi yön ve 'Dur' levhalarının bulunduğu kavşaklarda sık sık trafik kazası yaşanıyor. Sinyalizasyon sistemi kurulmasını istiyoruz.

Orhan Çetin

Yetkili diyor ki

Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, ‘‘Bu kavşağa sinyalizasyon yapılması yönünde yazılı başvuru yapıldı. İl Trafik Komisyonu'nun kararının ardından gereği yapılacaktır’’ dedi.

Kaldırımlarda pano işgali

100. Yıl Bulvarı ile Turgut Reis Caddesi'nin kesiştiği noktadan itibaren üstgeçite kadar çok sayıda elektrik panosu kaldırımı işgal ediyor. ASAT'ın yürüttüğü evsel bağlantı çalışması ile yayaların yürüyüş alanı oldukça daraldı.

Kaldırımı kullanmak isteyenler ise elektrik panoları ile karşılaşıyor. Bunun yanı sıra park etmiş araçlar var. Vatandaşlar, sürekli zig zag çizerek yürüyebilir.

Şerafetten Pınar

Yetkili diyor ki

TEDAŞ yetkilileri, ‘‘İşletme Bakım Müdürlüğü'ne konu hakkında bilgi vereceğiz. Kaldırımdaki elektrik panolarının durumu incelenecek’’ diye konuştu.

Yıkılmak üzere

Antalya kent merkezinde eski yapıların çoğunlukta olduğu semtler var. Kızılsaray Mahallesi'nde de eski evler bulunuyor. 82 Sokak'taki ahşap yapı ne yazık ki yıkılmak üzere. Semt sakinleri ve sokaktan yaya olarak geçen vatandaşlar büyük tehlike içinde. Yıkılması muhtemel bina can kaybına neden olabilir. Önlem alınmasını istiyoruz.

Nermin Şenay

Yetkili diyor ki

Muratpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Behzat Bilgiç, ‘‘Söz konusu eski yapının durumunu inceleyeceğiz’ diye konuştu.

Tel: (242) 243 40 40

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!