Deprem olduğunu sanan aile son anda kurtuldu

Güncelleme Tarihi:

Deprem olduğunu sanan aile son anda kurtuldu
Oluşturulma Tarihi: Mart 13, 2022 12:07

Van'ın Özalp ilçesinde tek katlı kerpiç evin bir tarafı çöktü. Deprem olduğunu sanan 5 kişilik aile, dışarı çıkarak enkaz altında kalmaktan kurtuldu. Çökme sırasında eşi ve 3 çocuğu ile evde bulunan bulunduklarını belirten Faruk Can, "Evin sol tarafının çöktüğünü görünce şok geçirdik. Çok şükür can kaybı yaşanmadı" dedi.

Haberin Devamı

İlçeye bağlı Bağrıaçık Mahallesi'nde Faruk Can’a ait tek katlı kerpiç evin dün saat 10.30 sıralarında bilinmeyen bir nedenle bir tarafı çöktü. 5 kişilik aile, panik halinde dışarı kaçtı.

Deprem olduğunu sanan aile son anda kurtuldu

Çökme sırasında eşi ve 3 çocuğu ile evde bulunan bulunduklarını belirten Faruk Can, "Birden duvarlarda ve evin çatısından sesler gelmeye başladı. Biz de deprem oluyor zannettik ve kendimizi can havliyle dışarıya attık. Evin sol tarafının çöktüğünü görünce şok geçirdik. Çok şükür can kaybı yaşanmadı. Sonra komşular yardıma geldi ve çöken tarafta bulunan eşyaları diğer odalara taşıdık. Ben inşaat işçiyim ne yapacağımı bilmiyorum. Evi tamir etmek için destek bekliyorum" dedi.

Haberin Devamı

Deprem olduğunu sanan aile son anda kurtuldu

Can ailesini ziyaret eden Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Muhammed Emin Nasır, aileye geçmiş olsun dileklerini ileterek gerekli yardımların yapılacağını söyledi.

BU VİDEO İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!