Deprem haberlerine yenileri ekleniyor – AFAD ve Kandilli son depremler verileri

Güncelleme Tarihi:

Deprem haberlerine yenileri ekleniyor – AFAD ve Kandilli son depremler verileri
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2021 08:04

Deprem haberlerine yenileri eklenmeye devam ediyor. 3 Ocak’ta meydana gelen İzmir ve Elazığ sarsıntıları ardından Türkiye bir kez daha deprem gerçeğiyle yüzleşti. Yaşanan sarsıntılar ardından gözler son deprem verilerine çevrildi. Peki, nerede, kaç şiddetinde deprem oldu? İşte AFAD ve Kandilli son depremler verileri…

Haberin Devamı

Son depremler listesine yenileri eklendi. Türkiye'nin hem doğusunda hem de batısında artçı sarsıntılar yaşanıyor. Deprem kuşağındaki ülkemizde yaşanan artçı depremler, AFAD ve Kandilli tarafından paylaşılıyor. Son depremler, sosyal medyanın da en çok konuşulan konuları arasında.

DİYARBAKIR’DA DEPREM

Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 00.41'de merkez üssü Diyarbakır'ın Kulp ilçesi İslamköy Mahallesinde 3,3 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Depremin 5,0 kilometre derinlikte meydana geldiği belirlendi.

4 OCAK SON DEPREMLER

Kandilli Rasathanesi’nin 4 Ocak tarihli son depremler verilerine göre gün içerisinde; Diyarbakır’ın yanı sıra Marmara Denizi, Muğla, Çankırı, Çorum, Adana, Elazığ, Bursa ve Çanakkale’de şiddeti 1.6 ve 3.2 arasında değişen sarsıntılar meydana geldi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!