Denizli 16 saat arayla iki kere kahroldu

Güncelleme Tarihi:

Denizli 16 saat arayla iki kere kahroldu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 04, 2023 07:00

Denizli’de önceki gün 7 kişinin hayatını kaybettiği, 42 kişinin yaralandığı kazanın ardından 16 saat sonra bir kaza daha meydana geldi. Yolcu otobüsünün arkadan çarptığı hafif ticari araç, karşı şeride geçerek minibüsle çarpıştı. Aynı aileden 4 kişi yaşamını yitirirken, kazada 53 kişi yaralandı.

Haberin Devamı

Afyonkarahisar’dan tekne turu için Muğla’ya giden kafile, önceki gün akşam saatlerinde dönüşe geçti. Hüseyin Konuş yönetimindeki Melih Turizm’e ait yolcu otobüsü, 21.00 sıralarında Denizli Pamukkale’de önündeki hafif ticari araca arkadan çarptı. Yolcu otobüsü devrilirken, hafif ticari araç da karşı şeride geçerek minibüsle çarpıştı.

BİR AİLE YOK OLDU

İhbar üzerine olay yerine giden sağlık ekipleri, hurdaya dönen hafif ticari araçtaki sürücü Yiğit Mutluluk (19) ve ikiz kardeşi Eren Mutluluk ile anneleri Mevlüde Mutluluk’un hayatlarını kaybettiklerini, babaları Ramazan Mutluluk’un da ağır yaralandığını belirledi. Otobüs ve minibüsteki 53 yaralı ile Ramazan Mutluluk, ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Ancak Ramazan Mutluluk da hastanede hayatını kaybetti. Otobüs şoförü Hüseyin Konuş, tedavisinin ardından gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Öte yandan Ramazan-Mevlüde Mutluluk çiftinin evlendikten 17 yıl sonra tüp bebek yöntemiyle ikiz çocuk sahibi oldukları, Yiğit ve Eren Mutluluk’un ise bu yıl üniversite sınavına girdikleri, Eren’in Pamukkale Üniversitesi’ne yerleştiği, kardeşi Yiğit’in ikinci tercihini yapacağı öğrenildi. Mutluluk Ailesi dün ikindi vakti kılınan cenaze namazlarının ardından toprağa verildi.

İKİ KAZADA 11 KİŞİ ÖLDÜ, 95 KİŞİ YARALANDI

Aynı gün sabaha karşı da Denizli’nin Honaz ilçesi yakınlarında bir feci kaza daha olmuştu. Afyonkarahisar’dan Denizli yönüne giden Bekir Atman’ın kullandığı 34 DZP 704 plakalı kum yüklü kamyon, önceki gün 05.00 sıralarında, kontrolden çıkmıştı. Kamyon, refüjü aşıp bariyerleri parçalayarak karşı yönden gelen İbrahim Sungur yönetimindeki 48 E 4505 plakalı otobüse çarpmıştı. Otobüsteki polis memuru Birol Küçük’ün de aralarında bulunduğu 7 kişi hayatını kaybetmişti. Otobüs şoförü, muavin ve 39 yolcu ile kamyon şoförü de yaralanmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!