Deniz sezonu erken açıldı

Güncelleme Tarihi:

Deniz sezonu erken açıldı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 28, 2012 00:00

Muğla’nın Fethiye ilçesinde yerli ve yabancı turistler deniz sezonunu açtı.

Haberin Devamı

Hava sıcaklığının 19 derece olarak ölçüldüğü Fethiye’de, plajlarda renkli görüntüler oluştu. Dakikalarca mavi sularda kulaç atarak deniz keyfi yapan turistler, daha sonra kendilerini sıcak kumlara atarak güneşin tadını çıkardı. Bazı vatandaşlar güneşin yakıcı sıcaklığından korunmak için şemsiyelerin altına sığındı. Aileleriyle sahile gelen çocuklar ise kumda oynayarak eğlendi.

İL İL HAVA DURUMU

Doğu Anadolu Bölgesi’nde gece en düşük hava sıcaklığı eksi 21 dereceyle Ağrı’da ölçüldü. Ağrı’yı eksi 20 dereceyle Erzurum’, eksi 17 ile Kars ve Ardahan takip etti.
Muş’un Bulanık ilçesinin Dokuzpınar köyüne bağlı 140 nüfuslu Sarıaltın Mezrası’nda besiciler, yolun kardan kapalı olması nedeniyle hayvanların yemini Alparslan-1 baraj gölünden kızaklarla taşıyor.
Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde hava sıcaklığının artması ile birlikte eriyen kar, sele yol açtı. Gavur Hamamı Deresi’nin taşması nedeniyle birçok ev ve işyerini su bastı.
Antalya’nın Alanya ilçesinde aniden başlayan dolu yağışına cadde ve sokaklarda yakalananlar zor anlar yaşadı. 5 dakika süren dolu yağışından kaçmak isteyenler, kapalı yerlere sığındı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!