Deney yaparken öğrencileri yakan öğretmene soruşturma

Güncelleme Tarihi:

Deney yaparken öğrencileri yakan öğretmene soruşturma
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2006 12:29

BOLU İl Milli Eğitim Müdürlüğü, buharın gücünü göstermek için deney yaparken, yanan ocağın üzerine ispirto dökerek iki öğrencinin yaralanmasına neden olan öğretmen hakkında soruşturma açtı.

Bolu merkeze bağlı Doğancılar Köyü’ndeki Ayşe-Yılmaz Becikoğlu İlköğretim Okulu’nda dün meydana gelen olayda Fen Bilgisi öğretmeni İbrahim alan, laboratuvarda deney yaparken yanan ocağın üzerine ispirto döktü.

Oluşan parlama sonucu 5’nci sınıf öğrencileri 10 yaşındaki Murat İpek ile Burcu Koçak yaralandı. El ve yüzlerinde yanıklar oluşan öğrenciler İzzet Baysal Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Öğrencilerden Burcu Koçak dün, Murat İpek ise bugün taburcu edildi.

İki öğrencinin yaralanmasına neden olan Fen Bilgisi öğretmeni İbrahim Alan hakkında soruşturma açıldığını belirten İl Milli Eğitim Müdürü Şenol Genç, böyle bir olaya kayıtsız kalamayacaklarını kaydederek şöyle konuştu:

“Olayın hemen ardından ders öğretmeni İbrahim Alan hakkında acil soruşturma başlattım. Olayın nasıl meydana geldiği soruşturma kapsamında kısa sürede açıklığa kavuşur. Böyle bir olay karşısında kayıtsız kalamayız. Öğretmenin deney testleri için eğitim alıp almadığını da kontrol edeceğiz.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!