Deli dehşeti

Güncelleme Tarihi:

Deli dehşeti
Oluşturulma Tarihi: Şubat 28, 2000 00:00

Isparta'da ağabeylerinin 'hastaneye yat' önerisine kızan akıl hastası birini öldürdü, diğerini yaraladı.

Haberin Devamı

 

ISPARTA'da belirli aralıklarla tedavi için gittiği Manisa Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne ağabeyleri tarafından yatırılmak istenen 42 yaşındaki İhsan D. dehşet saçtı. Ağabeylerinden birini öldüren, diğerini de yaralayan İhsan D., kendisine müdahale etmek isteyen polislere de bıçakla saldırdı.

BIÇAĞA SARILDI

 

Olay Isparta'nın Karaağaç Mahallesi'ndeki ağabey İrfan D'nin evinde meydana geldi. Akli dengesinin yerinde olmadığı bildirilen İhsan D., ağabeyleri emekli astsubay Orhan D. ve İrfan D. ile tartışmaya başladı. Ağabeyleri, İhsan D.'nin artık Manisa Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi görmesi gerektiğini söyledi.

Buna sinirlenip kendini kaybeden İhsan, eline geçirdiği ekmek bıçağıyla Orhan'ı sırtından, İrfan'ı da boğazından yaraladı. Kalbine aldığı bıçak darbesiyle emekli astsubay olay yerinde ölürken, İhsan D., eve gelen polislere de saldırdı.

Haberin Devamı

MÜŞAHADE ALTINDA

 

Bu sırada 25 yaşındaki polis memuru Hüseyin Y., İhsan D.'nin bıçak darbelerinden kurtulmak isterken birinci kattaki dairenin balkonundan atladı ve kolunu kırdı. Olay yerine gelen takviye ekipler tarafından etkisiz hale getirilen İhsan D. Isparta Devlet Hastanesi'nde müşahede altına alındı. İrfan D. ile polis memuru Hüseyin Y. da tedavi altına alındı.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!