Daum: Bize karşı olumsuz bir tutum sergileniyor

Güncelleme Tarihi:

Daum: Bize karşı olumsuz bir tutum sergileniyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 2006 12:30

Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, alınan başarılara rağmen kendilerine karşı olumsuz bir tutum sergilendiğini söyledi.

Daum, Kölner Express Gazetesi'ne yaptığı açıklamada, Türkiye'deki olumsuz hava şartları nedeniyle son günlerde bazı sorunlar ile karşılaştıklarını belirterek, “Başarımızın tadını dahi çıkaramıyoruz. Bize karşı sürekli olumsuz bir tutum sergileniyor. Bu duruma daha ne kadar dayanabileceğim bilemiyorum” dedi.
Gazete yorumunda da, Fenerbahçe'nin Daum ile alışık olmadığı başarılar kazandığını buna rağmen sürekli eleştirildiği ifade edildi.
Öte yandan, bir süredir soğuk algınlığından rahatsız olan Daum'un tedavisi için gerekli olan ilaçların Almanya'nın Leverkusen kentinden yollandığı bildirildi.
Kölner Express Gazetesi, Almanya'nın Birinci Lig takımlarından Bayer Leverkusen takımının fizyoterapisti Dieter Trzolek'in Daum ile görüşerek kendisine gerekli olan ilaçları Türkiye'ye yolladığını yazdı.
Trzolek, gazeteye yaptığı açıklamada, Daum ile telefonda görüştüğünü doğrulayarak, “Daum'un raporunu inceledikten sonra özel ilaçları uçakla Türkiye'ye yolladım. Şimdi kendisini daha iyi hissediyor” dedi.
Bu ilaçlar sayesinde Daum'un hastaneden taburcu olabildiğini iddia eden gazete, Daum'un, Trzolek'e çok teşekkür ettiğini belirtti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!