Danıştay’daki Osman bu Osman değil

Güncelleme Tarihi:

Danıştay’daki Osman bu Osman değil
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2010 00:00

Ergenekon Ana Davası ile birleştirilen Danıştay Suikasti Eylemi’nin sanığı Osman Yıldırım’ın avukatı Murat Eken, Danıştay Suikasti’ne iştirak eden kişinin Osman Yıldırım değil, Urfa’dan gelen Osman M. isimli bir kişi olduğunu iddia etti.

Danıştay Suikasti saldırısından bir gün önce Urfa’dan Osman M. isimli bir kişinin Ankara’ya Alparslan Arslan’ın yanına gittiğini öne süren Avukat Murat Eken savunmasının devamında şu iddialara yer verdi:

“Eğer Danıştay saldırısına bir Osman iştirak ettiyse, olsa olsa bu Osman, Osman M. olabilir. Aykut Mete Şükre, silahları veren, temin eden kişi. Osman M. ise bizzat Ankara’ya gelerek, sabaha kadar Alparslan’ın yanında olan kişi. Hiç telefon görüşmesi yapmadan otele geliyor. Ancak otelde başkalarıyla telefonda konuşuyor. Olaydan sonra da Ankara’dan uzaklaşıyor. Olaya iştirak etmiş ve uzaklaşmış. Her bombalama olayından sonra Süleyman Esen, Osman M.’yi arıyor. Niye arıyor? Alparslan Arslan’ın etrafındaki kişilere bakıldığında hepsinin suça karıştığı görülüyor.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!