D&R’da geceyarısı oyun kuyruğu

Güncelleme Tarihi:

D&R’da geceyarısı oyun kuyruğu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 17, 2007 00:00

Türkiye’de 20 bin, dünyada milyonlarca kişinin oynadığı "World Of Warcraft"ın "The Burning Crusade" eklenti paketi, tüm dünya ile birlikte önceki geceyarısı İstanbul’daki iki D&R mağazasında satışa çıktı.

Etiler D&R ve Erenköy D&R mağazaları, geceyarısı oyunun tutkunlarının adeta hücumuna uğradı. Etiler D&R’a toplam 262 oyuncu geldi. Mağazaya oyun için ilk gelen kişi saat 16.30’da sırasını aldı. Saat tam 00.01’de oyun dağıtılmaya başlandı. 10’arlı gruplar halinde mağazaya alınan oyuncular 75’er YTL karşılığında "The Burning Crusade"e sahip oldu. Erenköy D&R mağazasında da yaklaşık 200 kişi erken saatlerden itibaren satışı beklemeye başladı.

D&R Pazarlama Müdürü Batur Kürüz "Türkiye’de ilk defa böyle bir uygulama yapılıyor. Dünya ile uyumu sağlamak için oyunun dağıtımını günün ilk saatlerinde yaptık. Katılım beklediğimizden fazla oldu" dedi.

4.5 MİLYON OYUNCU

WOW olarak bilinen Warcraft serisinin son oyunu World Of Warcraft, Blizzard’ın yaklaşık 4 yıllık bir çalışması sonucu 2005’in ilk çeyreğinde oyunseverlerle buluştu. WOW, 2005’in son çeyreğinde dünya çapında yaklaşık 4.5 milyon insana ulaştı. İçinde farklı sunucularda milyonlarca kişinin aynı hikaye üzerinde farklı bir karakteri oynadığı WOW’un ilk çıkış tarihinden bu güne çok sayıda yama ve eklenti ortaya çıktı. Dolayısıyla yaşayan bir dünya sıfatını hak etmek için oyun sürekli yeniledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!