Cüretkar göğüs dekoltelerini neye borçlu?

Güncelleme Tarihi:

Cüretkar göğüs dekoltelerini neye borçlu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2009 12:22

Nicola Kidman son zamanlarda katıldığı davetlerde cüretkar göğüs dekolteleri verdi. Dikkatleri üzerine çeken ünlü aktris cesaretini doğum sonrası yeni göğüslerine bağladı. Ancak uzmanlar Kidman ile aynı fikirde değil.

Haberin Devamı

Nicola Kidman / Foto Galeri

 

Nicola Kidman son zamanlarda katıldığı davetlerde cüretkar göğüs dekolteleri verdi. Dikkatleri üzerine çeken ünlü aktris cesaretini doğum sonrası yeni göğüslerine bağladı. Ancak uzmanlar Kidman ile aynı fikirde değil.

 

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen Country Müzik Ödülleri gecesinde giydiği L'Wren Scott tasarımı kıyafetiyle etrafındakileri büyüleyen Nicole Kidman, ödül töreninde derin göğüs dekoltesi ile bütün gözleri üzerine topladı. Geçmişte çekilen fotoğraflarında küçük göğüsleriyle dikkat çeken Kidman'daki bu değişiklik gözlerden kaçmadı.

 

ESTETİK YAPTIRMADIM

Haberin Devamı

 

Nicola Kidman’ın verdiği her röportajında kızı Sunday Rose'a hamile kaldıktan sonra göğüslerinin büyüdüğünü söylerken, hiçbir estetik müdahale yaptırmadığını da ısrarla belirtti.

 

Ancak bir dergiye konuşan estetik uzmanları, Kidman'ın bu konuda çok dürüst olduğunu düşünmüyor. Geçtiğimiz yıl temmuz ayında kızını dünyaya getiren ve uzun süre emziren Kidman'ın göğüslerinin eski haline gelmiş olacağını savunan uzmanlar, "Hamilelik ve doğumun etkisi bu kadar uzun sürmez. Göğüslerindeki dolgunluk ve orantı müdahale edildiğini kanıtlıyor" dedi.

 

Hollywood'da son günlerde bu iddialarla ilgili Kidman'ın ne açıklama yapacağı merak ediliyor.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!