Cruise'un en tehlikeli görevi

Güncelleme Tarihi:

Cruiseun en tehlikeli görevi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2010 14:00

Aktör Tom Cruise Görevimiz Tehlike 4'ün çekimleri sırasında dünyanın en uzun binasında 828 metre yükseklikte asılı kaldı.

Haberin Devamı

Â

Cruiseun en tehlikeli görevi
 Â
Cruiseun en tehlikeli görevi

Tom Cruise seneye gösterime girecek yeni Mission Impossible filminin çekimlerinde ölüme meydan okuyarak dünyanın en yüksek binasından aşağı sarktı

Tom Cruise aksiyon filmleri yaparken samuray kılıçlarıyla savaşmaktan ipsiz dağlara tırmanmaya varıncaya kadar bütün tehlikeli sahnelerde hep dublör kullanmadan kendisi oynamakta ısrar etti.

Ntvmsnbc'nin haberine göre aktör bu hafta sonu dünyanın en yüksek binasında neredeyse 828 metrelik bir yükseklikten sarkarak hala adrenalin bağımlılığından bir şey yitirmediğini ispatladı.

Aktör Mission Impossible serisinin dördüncü filminin sahneleri için Dubai’deki Burj Khalifa binasının tepesine yakın bir noktada çekim yaptı.

Haberin Devamı

Cruise Cumartesi günü binanın 124. katında bulunan gözlem salonundan tehlikeli bir şekilde asılıyken objektiflere yakalandı. Bu sırada hayranları da aşağıdaki caddeden heyecan ve korku içinde onu izliyordu.

Binanın içindeki ekip sahneyi filme alırken bir helikopter de yalnızca birkaç metre mesafede asılı duruyordu.

Cruise’un bu hafta sonu oynadığı, insanların yürekleri ağızlarına gelerek izledikleri sahne aktörün kendi standartlarına göre bile şimdiye kadarkilerin en tehlikelisiydi.

Cruise bütün filmlerinde, özellikle de Mission Impossible filmlerinde bütün tehlikeli sahnelerde kendisinin oynamasıyla biliniyor.

Â

Cruiseun en tehlikeli görevi
  Â
Cruiseun en tehlikeli görevi

 

 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!