Çöpteki salam aileyi zehirledi

Güncelleme Tarihi:

Çöpteki salam aileyi zehirledi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 2006 01:48

Aksaray’da hurda toplarken çöpten buldukları son kullanma tarihi geçen salamı yiyen aileden 6 kişi zehirlendi. Hastaneye kaldırılan aile fertlerinden Elvan Çelik öldü, 5 kişinin ise tedavisi sürüyor.

Yavuz Sultan Selim Mahallesi 5452 sokakta bu sabah meydana gelen olayda, hurdacılık yaparak ailesine maddi açıdan yardım sağlayan 12 yaşındaki Kadir Çelik, dün hurda toplarken çöpte bulduğu ambalajlı salamı eve götürdü. Bugün sabah baba Elvan ve eşi Raziye Çelik kahvaltıda çocukları ve torunlarıyla birlikte çöpten getirilen salamı yedi. Öğle saatlerinde halsizlik, kusma ve baş ağrısı şikayetleri görülen, Elvan (52) ve Raziye Çelik çifti ile çocukları Savaş (22), Makbule Çelik (25) ve torunları Raziye (2) ile 6 aylık Muhammed Çelik komşuları tarafından çağrılan ambulanslarla Aksaray Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Gıda zehirlenmesi teşhisi ile tedavi altına alınan aileden Raziye ve 6 aylık Muhammed Çelik dışında durumları ağır olan 4 kişi, ambulansla Ankara Numune Hastanesi'ne sevk edildi. Ancak baba Elvan Çelik yolda hayatını kaybetti. 6 aylık Muhammed Çelik’in emdiği anne sütünden zehirlendiği belirtildi. Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!