Çöp kamyonuna çarpan motosikletli öldü

Güncelleme Tarihi:

Çöp kamyonuna çarpan motosikletli öldü
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2007 15:34

İZMİR’in Ödemiş İlçesi'nde, iş kazalarıyla ilgili düzenlenen bir seminere katılan 17 yaşındaki berber kalfası Ümit Kazan, daha sonra kask takmadan bindiği motosikletiyle, çöp kamyonuna çarparak yaşamını yitirdi.

Haberin Devamı

Çıraklık eğitim merkezi öğrencisi berber kalfası Ümit Kazan, önceki gün Ödemiş Mesleki Eğitim Merkezi, Berberler ve Kuaförler, Marangoz ve Mobilyacılar, Madeni İşler, Gıda Maddeleri odalarının ortaklaşa düzenlediği ‘İş Kazası ve Meslek Hastalıkları’ konulu semineri izledi. Sinevizyon gösterimiyle birlikte motosiklet kullanırken kask takılmasının önemi ve kazalara karşı dikkat edilmesi gereken kurallar konusunda bilgilerin de verdildiği seminerin sonunda motosikletine binen Kazan, çalıştığı berber dükkanına doğru yola çıktı. Ümit Kazan, kask takmadan bindiği 35 ZLK 65 plakalı motosikletiyle sanayi sitesi çıkışında, Aziz Terzi yönetimindeki 35 Z 5765 plakalı çöp kamyonuna çarptı. Kazada ağır yaralanan motosiklet sürücüsü, kaldırıldığı Ödemiş Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Haberin Devamı

Travma kaynaklı beyin kanaması sonucu öldüğü belirlenen Kazan’ın cenazesi, dün Ödemiş'in Günlüce Köyü'nde toprağa verildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!