Compex Digital Yaşam Fuarı başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Compex Digital Yaşam Fuarı başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2002 16:18

Ev ve işyerlerinde kullandığımız teknolojiler sürekli gelişiyor, yenileniyor. Bu başdöndürücü değişimle ilgili yenilikler, son çıkan ürünler "Compex Digital Ev ve İş Teknolojileri Fuarı"nda sergilenecek. Türkiye’de ilk kez düzenlenen Compex Digital, 07-10 Şubat tarihleri arasında Harbiye Lütfü Kırdar'da ziyaretçilerini bekliyor. Fuara giriş davetiyeleri internet ortamından ücretsiz alınabiliyor.

Rönesans Fuarcılık A.Ş, tarafından düzenlenen Compex Digital, ziyaretçileri 21. yüzyılda iş ve ev hayatını kolaylaştıracak akıllı yaşam tarzları ile buluşturacak. “Dijital Yaşamı Keşfedin” sloganıyla gerçekleştirilecek organizasyona rekor sayıda katılım bekleniyor. Fuara Akbank, Compaq, Arçelik, Beko, Turk.net, Teba, Escort, Toshiba ve Sony gibi sektörlerinin öncü kuruluşları, dijital ev ve iş yaşam teknolojilerindeki son yenilikleri ile katılıyor.

Fuarda iş ve ev yaşamını kolaylaştıran
elektronik cihazlar, bilgisayarlar, mobil cihazlar, multimedya ürünleri, Internet, uzaktan bankacılık ve e-business konularında en yeni teknolojiler ziyaretçilerle buluşturulacak.

Fuarda ayrıca akıllı mutfak ürünleri (akıllı buzdolapları, fırınlar, bulaşık makineleri vb.), akıllı televizyonlar gibi hayatımıza girmeye hazırlanan akıllı evlerin getireceği yeni yaşam tarzı da sergilenecek.


Dijital Yaşam Teknolojileri mobil cihazlar, akıllı evler, interaktif televizyonlar ve akıllı otomobiller olmak üzere dört büyük sektörün öncüleri tarafından geliştiriliyor. Yeni tasarlanan ve yapımı hızla yaygınlaşan akıllı evlerde tüm elektronik aletler birbirini bilgisayar ve İnternet teknolojileriyle kontrol edebiliyor. Çamaşır makinelerinin elektriğin en indirimli olduğu zamanlarda kendisini devreye sokabildiği, arızasını Internet üzerinden servise bildirdiği, buzdolabının ihtiyaçlarını Internet’ten kendisinin sipariş edebildiği, cep telefonu ile evin güvenlik sisteminin ya da fırının çalıştırılabildiği akıllı ev konsepti,
COMPEX DIGITAL’de demo showlarla anlatılacak. Akıllı ev teknolojileri, telekomünikasyon ve bilgisayar, Internet şirketlerinin evlerde ve işyerlerinde kullanılan tüm elektronik eşyalar üzerinde uyguladıkları yeni projeler COMPEX DIGITAL’de yer alacak.

Fuarın sitesi için tıklayın:

www.compex.com.tr

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!