Çok sayıda suça karışan çeteye suçüstü

Güncelleme Tarihi:

Çok sayıda suça karışan çeteye suçüstü
Oluşturulma Tarihi: Kasım 12, 2006 23:01

Antalya'nın Alanya ilçesinde otomobil ve motosiklet hırsızlığı, kapkaç, silahla adam yaralama, gasp, tehdit, adam öldürmeye teşebbüs ile plaka hırsızlığı suçlarına karıştığı iddia edilen 6 kişi yakalandı.

Alanya'da polis ve Jandarma tarafından 3 aydır süren araştırma sonucu düzenlenen operasyonda, otomobil ve motosiklet hırsızlığı, kapkaç, silahla adam yaralama, gasp, tehdit, adam öldürmeye teşebbüs ile plaka hırsızlığı suçlarından aranan ve çete elebaşısı olduğu iddia edilen H.Ö (29) ile E.A (28), B.K (25), F.T (25), E.A (27) ve S.K (28) Manavgat'tan çaldıkları 3 otomobille birlikte yakalandı.
Gözaltına alınan 6 zanlının daha önce hırsızlık, adam yaralama, tehdit ve adam öldürmeye teşebbüs suçlarından sabıkalı olduğu öğrenildi.
Çete lideri olduğu öne sürülen H.Ö'nün verdiği ifade doğrultusunda Manavgat'tan iki ay önce çalınan 07 NS 155 plakalı otomobil, Alanya'ya 12 kilometre uzaklıktaki Asmaca Köyü çöplük mevkinde 70 metrelik uçurumun dibinde bulundu.
Zanlıların gösterdiği evlerde yapılan aramalarda çok sayıda çalıntı plaka, 2 adet silah ile çok sayıda mermi ele geçirildi. Zanlılarla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!