Çocuklarının gözü önünde polis baba dehşeti

Güncelleme Tarihi:

Çocuklarının gözü önünde polis baba dehşeti
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2010 00:00

Tekirdağ’da 16 yıllık polis memuru 42 yaşındaki Gürkan Dümen, dün sabah işe gitmek için hazırlanırken kredi kartı borcu yüzünden eşi 41 yaşındaki Lütfiye Dümen’le tartışmaya başladı.

Haberin Devamı

Tartışma sesleri üzerine çiftin çocukları 9 yaşındaki Batuhan ve 4 yaşındaki Sudenaz da uyandı.

Annesi geçen ay öldü

Kavgayı duyan apartman sakinleri durumu polise bildirdi. Yaklaşık 2 dakika sonra, Gürkan Dümen, beylik tabancasıyla eşinin başına bir el ateş etti. Ardından da aynı şekilde kendini vurdu. Anne ve babalarının gözlerine önünde can vermesine tanık olunca gözyaşlarına boğulan Batuhan ve Sudenaz’ı, silah sesleri üzerine eve gelen komşuları dışarı çıkardı.

Gelen sağlık ekipleri ise çiftin öldüğünü belirledi. Küçük Batuhan ve Sudenaz için de eve psikolog getirildi. Kadın psikolog, iki çocuğu sakinleştirmeye çalıştı ve daha sonra evden uzaklaştırdı. 16 yıllık polis memuru Dümen’in kredi kartları borcu nedeniyle sıkıntılı günler geçirdiği ve bir ay önce kanserden annesini kaybettiği öğrenildi. Annesini para bulamadığı için tedavi ettiremediğini söyleyen Dümen’in sık sık, “Güzel anneciğimi para bulup da iyileştiremedim. Bu kredi kartı borçları beni öldürecek” dediği öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!