Çocuklara özel atölye çalışması

Güncelleme Tarihi:

Çocuklara özel atölye çalışması
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2015 11:33

Zorlu Performans Sanatları Merkezi, artnivo.com işbirliğiyle düzenlediği 14. İstanbul Bienali’ne paralel etkinliklerini çocuklara özel bir atölye çalışması ile sonlandırıyor. Video art çalışmaları ile uluslararası alanda da dikkat çeken Erdal İnci, 31 Ekim Cumartesi günü, çocuklara dijital klonlama tekniklerini anlatacağı bir atölye düzenleyecek.

Haberin Devamı

Erdal İnci, 31 Ekim Cumartesi günü Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde çocuklarla bir araya gelerek, onları hızla yaygınlaşan yeni medya sanatının dünyasıyla tanıştıracak.

DİJİTAL ÇAĞIN ÇOCUKLARI HULAHUP VE KURDELEYLE OYNAMA FIRSATI BULACAK

12:00-15:00 saatleri arasında ücretsiz düzenlenecek etkinlik kapsamında çocuklar, basit kurallarla dans edip, koşup, zıplarken bu sırada dijital klonlama için çekimin nasıl yapıldığını gözlemleyecek. Çocuklar performans sırasında hulahup, top, kurdele, bayrak, kumaş parçaları gibi malzemeleri kullanacak, yarım saatlik performans sonrasında montaj aşamasını öğrenecek. Ekip çalışması sonucunda ortaya eğlenceli bir video çalışması çıkacak.

BİENAL’E PARALEL İŞLER 40 METRE / 4 DUVAR / 8 KÜP VE SÜBLİM 1 KASIM’A KADAR GÖRÜLEBİLİR
Zorlu PSM’nin görkemli ön cephesinde yer alan; sisin önce görülebilen sonra yoğunlaşarak tende hissedilebilen bir nesneye dönüştüğü ‘Süblim’ enstalasyonu ve 10 ayrı sanatçının farklı medyumları kullanarak oluşturdukları, izleyiciye deneyim yaşatmayı amaçlayan işlerinden oluşan ‘40 metre // 4 duvar // 8 küp’ projesi, İstanbul Bienali boyunca izlenebiliyor. Projeler kapsamında Zorlu PSM ana girişinde yer alan dev LED ekranda yine Erdal İnci’nin de özel bir video işi yer alıyor.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!