Çocuklar 3 yaşında alfabe öğreniyor

Güncelleme Tarihi:

Çocuklar 3 yaşında alfabe öğreniyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2006 00:00

Geçtiğimiz sayıda bahsettiğim Eurosoft’un "Çocuklar AB’yi Öğreniyor" CD’sinden sonra Eurosoft yeni bir CD daha satışa sundu; Alfabe-Alphabet. 3-7 yaş arası çocuklar için hazırlanmış bu CD ile çocuğunuza kolaylıkla alfabeyi öğretebilirsiniz.

Uzmanlar çocukların erken yaşta öğrenmeye başlamalarıyla, ileriki yaşlarda daha başarılı oldukları görüşündeler. Siz de çocuğunuza erken yaşta bir şeyler öğretmek isterseniz başlangıç olarak bu CD’yi tavsiye ediyorum.

Alfabe programı 3-7 yaş arası çocukların hem Türkçe, hem de İngilizce dillerine ilk adımı atmalarını sağlıyor. Çocuklar bir tıklamayla Türkçe ve İngilizce arasında geçiş yapabiliyorlar. Programdaki bütün bölümlerde sesli, hareketli, eğlenceli ve etkileşimli öğrenme teknikleri kullanılmış. Böylece okul öncesi ve ana sınıfındaki çocuklar hem eğlenerek, hem de öğrenerek; hem Türkçe hem de İngilizce’ye giriş yapabiliyorlar.

Alfabe CD’sinin öğrenme sistemi tamamen sesler üzerine kurulmuş. Milli Eğitim Bakanlığı’nın 2005 yılında uygulamaya koyduğu İlköğretim müfredatı, okuma-yazmanın artık harflerin seslerine dayandırılarak yapılmasını zorunlu hale getirdi. Bu açıdan CD çocukların ilkokula hazırlanması için de mükemmel bir eğitim aracı.

Çocuklar, Alfabe CD’sinin etkileşimli eğitim bölümleri ve oyunları arasında farelerini tıklayarak ve sürükleyerek bilgisayar kullanma becerilerini de geliştirebilirler. Alfabe CD’si KDV dahil 10 YTL’den satışa sunuldu.

eurosoft.com.tr
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!