Cizre'de trafik kazası: 4 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Cizrede trafik kazası: 4 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 18, 2008 15:58

Şırnak'ın Cizre ilçesindeki trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Haberin Devamı

Nizamettin Sungur'un kullandığı 63 FD 263 plakalı çimento yüklü kamyon, Cizre ilçe girişinde elektrik direğine, ardından park halindeki bir otomobile çarptı. Kazada, otomobilde bulunan Ahmet Erdoğan, Emin Erdoğan, Emine Yüce ile sürücü Sungur yaralandı. Yaralılar Diyarbakır'daki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı.

Öte yandan, vatandaşlar sık sık kazaların yaşandığı İdil Caddesi'nde önlem alınması için yolu trafiğe kapatarak kazaları protesto etti.

Vatandaşlar yüksek tonajlı araçların yoldan geçmesi nedeniyle sık sık kazaların yaşandığını, artık can ve mal kaybı yaşamak istemediklerini belirterek, yetkililerin çözüm bulmasını istedi.

Bu sırada, Kaymakam Cihan Demirhan, olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Demirhan, İdil Caddesi'nde sık sık yaşanan kazaların kendilerini derinden üzdüğünü, trafik kazası yaşanmaması için tedbirler aldıklarını ifade ederek, şöyle dedi:

“Bundan sonra da yeni tedbirler alacağız. İdil-Cizre kara yolunda çevre yolu ihalesi geçen ay yapıldı. Nusaybin-Cizre kara yolunda çevre yolu çalışması devam ediyor. Yüzde 40'ı bitmiş durumda ve bunun yanında radar kontrolleri de yapılacak. Belediye ve kara yolları yol düzenlemesi yapacak. Bu konularda mutabakata vardık. Temennimiz bu tür kazaların tekrar yaşanmaması.”

Vatandaşlar, daha sonra dağıldı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!