Çıplak yarışmacı

Güncelleme Tarihi:

Çıplak yarışmacı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2000 00:00

Haberin Devamı

Dünyanın en iyi mankenlerinin seçildiği yarışmada Fransız manken Viudes. ünlü modacı Paco Rabanne’ın giysisini üstsüz olarak sundu

Bu yıl 12'ncisi yapılan ‘‘Best Model Of The World’’ yarışmasında, Fransız model Francisca Viudes, dünyaca ünlü modacı Paco Rabanne'in imzasını taşıyan üstsüz kostümüyle nefesleri kesti. Erkan Özerman'ın başkanlığında gerçekleştirilen yarışmada, erkeklerde ülkemizi temsil eden Faik Ergin, kadınlarda Senegal'den Mar Kewe ‘‘Dünyanın En İyi Mankeni’’ unvanına sahip oldular.

Fransız model Viudes de cesaretiyle büyük ilgi gördü. Çekişmeli geçen ve 46 ülkeden 38'i bayan, 31'i erkek, toplam 69 modelin katıldığı yarışmada gece kıyafetleriyle yapılan geçiş sırasında heyecanlı anlar yaşandı.

Uğurkan Erez'in sanat direktörlüğünü ve koreografisini üstlendiği sunum sırasında Fransa'yı temsil eden model Francisca Viudes, sadece uzun bir etekle sahneye çıkarak, göğüslerini elini ve kolunu kullanarak kapattı.

Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda yapılan ve Kanal D tarafından canlı yayınlanan yarışmanın davetiyeleri TOÇEV ve BEMEV Vakfı yararına satıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!