Çıplak fotoğraflı şantaj ve tecavüze tutuklama

Güncelleme Tarihi:

Çıplak fotoğraflı şantaj ve tecavüze tutuklama
Oluşturulma Tarihi: Eylül 25, 2009 11:32

KONYA’nın Doğanhisar İlçesi’nde, babasına ait işyerinin kiracısı 38 yaşındaki evli kadınla ilişki yaşayan 31 yaşındaki A.A., ilişki sırasında cep telefonu ile kadının çıplak fotoğraflarını çekti. İddiaya göre A.A., daha sonra ayrılmak isteyen G.A.’ya, ‘çıplak fotoğraflarını kocasına göstereceği’ yönünde şantaj yaparak cinsel ilişkiyi sürdürdü. A.A.'nın kendisinden zorla para alması ve dövmeye başlaması üzerine G.A., Doğanhisar Cumhuriyet Savcılığı’na giderek suç duyurusunda bulundu. Gözaltına alınan A.A., çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından ‘şantaj, tecavüz, tehdit ve darp’ suçlamasıyla tutuklandı.

Haberin Devamı

3 çocuk annesi G.A., 2006 yılında Doğanhisar Belediyesi’nde şoför olarak çalışan A.A.’nın babasına ait işyerini kiralayarak tuhafiye mağazası açtı. 2 çocuk babası A.A., sık sık kiracıları kadının işyerine ziyarete gelmeye başladı. A.A., G.A.’ya kocasının kendisini aldattığını söyledi. Daha sonra birbirleri arasında yakınlaşma başlayan ikili, cep telefonu ile sık sık mesajlaştı. İddiaya göre A.A., önce G.A.’dan ‘gönderdiği mesajları kocasına göstereceği’ yönünde tehdit ederek, telefon faturası yatırma bahanesi ile 350 TL aldı. G.A’ya tehtidini sürdüren A.A., kadınla 6 ay önce Akşehir’de bir otelde cinsel ilişkiye girdi. A.A., cinsel ilişki sırasında cep telefonu ilekadının çıplak fotoğraflarını çekti. Ardından fotoğrafları kocasına göstereceği yönünde şantaj yaparak G.A. ile defalarca otel ve otomobilde cinsel ilişkiye girdi.

DAYANAMAYAN KADIN SAVCILIĞA ŞİKAYET ETTİ

Kadını dövmeye başlayan ve sürekli parasını da alan A.A., G.A.’nın 12 Ağustos 2009 tarihinde Doğanhisar Cumhuriyet Başsavcılığı’na yaptığı suç duyurusunun ardından gözaltına alındı. Suçlamaları kabul etmeyen A.A.’nın ifadesinde fotoğrafları kendi rızası ile çektiğini, yine kendi rızası ile cinsel ilişkiye girdiklerini ve ödünç para aldığını söylediği belirtildi. A.A., çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından ‘şantaj, tecavüz, tehdit ve darp’ suçlamasıyla tutuklandı.

Olayın ortaya çıkması ile birlikte G.A.’nın kocası boşanma davası açtı. G.A. da Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi’nde psikolojik tedavi gördü.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!