Cinayet silahı bulundu

Güncelleme Tarihi:

Cinayet silahı bulundu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 26, 2001 15:01

Haberin Devamı

Bayrampaşa Cezaevi’nde dün Hamza Kılıç adlı bir hükümlünün ölümü, 3 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan olayda  kullanılan tabanca ile bu silaha ait 1 şarjör ve 4 fişek,  jandarmalarca ele geçirildi.

İl Jandarma Komutanlığı’ndan alınan bilgiye göre, Bayrampaşa  Cezaevi’nin tutuklu ve hükümlü ziyaret mahallinde, kadınlara açık  görüş yaptırıldığı sırada uyuşturucu suçundan tutuklu olan Hamza Kılıç (32), silahla vurularak öldürüldü. Bu sırada çıkan kargaşada da, Abbas Kızartıcı, Sedat Bayar ve Caner Koç adlı tutuklular, silahla çeşitli  yerlerinden yaralandı.

Bunun üzerine, duruma müdahale eden jandarma, olaya karıştıkları  şüphesiyle Sezgin Kırım, Kürşat Sağır ve Erkan Kaya’yı kontrol altına  alırken, Kızartıcı, Bayar ve Koç’un hastaneye sevklerini sağladı.

Kılıç’ın, DGM’de yargılandığı uyuşturucu ile bağlantısı olan  kişiler tarafından ateş edilmek suretiyle öldürüldüğünü değerlendiren jandarma, yaralanan kişilerin ise olayla ilgilerinin bulunmadığını tespit etti.

Daha sonra kısmi arama yapan jandarma, olayda kullanılan 1 tabanca  ile bu silaha ait 1 adet şarjör ve 4 adet fişek ele geçirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!