Cinayet mi intihar mı

Güncelleme Tarihi:

Cinayet mi intihar mı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2014 02:05

Aydın dün sabah kan donduran bir olayla güne uyandı. Emekli öğretmen Cevdet Kavalcı ve belediye başkanının yakın koruması olan eşi Hatice Alper Kavalcı evlerinde ölü bulundu. Polis 3 senaryo üzerinde duruyor.

Haberin Devamı

AYDIN’da dün sabah belediye başkanı Özlem Çerçioğlu’nun yakın koruması Hatice Alper Kavalcı’nın (43) işe gelmemesi üzerine arayan arkadaşları, kadına telefonla da ulaşamayınca polise haber verdi. Atatürk Caddesi’ndeki eve giden ekipler yatak odasında Hatice Kavalcı’yı ağzından vurulmuş ve yatakta sırt üstü yatar halde buldu. Cevdet Kavalcı ise yatağın hemen yanında başından vurulmuş, yere düşmüş ve elinde eşinin beylik tabancasıyla bulundu. Evde hiçbir boğuşma izi ya da intihar notu yoktu. Geçen ağustos ayında evlenen çiftin üzerlerinde eşofmanları, içeride ise yarım bırakılmış rakı kadehi ve kahve fincanı vardı.

Polisin araştırmasına göre, 3 ay önce Didim’den Aydın’a taşınan çift, kıskançlık nedeniyle birkaç kez tartışmıştı. Üst kat komşuları cumartesi akşam 19.00 sıralarında silah sesi duymuştu ancak önemsememişti.

3 İHTİMAL VAR

Aydın polisi, olayın kayıtlara ilk etapta ‘şüpheli ölüm’ olarak geçtiğini ancak bir ay sonra belli olacak swap sonuçlarının gerçeği ortaya koyacağını kaydetti. Emniyet yetkilileri üç ihtimal üzerinde durduklarını vurguladı. Bunlardan biri cinayet diğerleri ise ya genç kadının intihar etmesi üzerine eşinin de silahı alıp kendini vurması ya da Cevdet Kavalcı’nın önce eşini öldürüp sonra kendi canına kıymış olması.

‘Babamın kültüründe silah yok’

Haberin Devamı

CEVDET Kavalcı’nın kızı Candan Kavalcı, “Annemiz 6 yıl önce kanserden hayatını kaybetti. Babam bir eğitimciydi. Kendine iyi bakardı, neşeliydi. Babamın kültüründe silah, öldürme cinnet olması mümkün değil. Hatice ablayla Didim’de doğa sporları kulübünde doğa yürüyüşlerinde bir yıl önce tanıştılar. ikinci bahar yaşıyorlardı” dedi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!