Çılgın Sayısal Loto sonuçları canlı çekiliÅŸ sorgulama ekranı! 10 Åžubat Çılgın Sayısal Loto çekiliÅŸ sonuçları millipiyangoonline’da!

Güncelleme Tarihi:

Çılgın Sayısal Loto sonuçları canlı çekiliş sorgulama ekranı 10 Şubat Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları millipiyangoonline’da
OluÅŸturulma Tarihi: Åžubat 10, 2021 22:36

Çılgın Sayısal Loto sonuçları, heyecanlı çekilişin ardından bu akşam ilan edildi. Sisal Şans tarafından yapılan Çılgın Sayısal Loto çekilişi 108 milyon liralık büyük ikramiyesi ile sahibini aradı. Canlı yayında düzenlenen çekilişle beraber Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçlarıyla kazandıran numaralar millipiyangoonline.com'da açıklandı. Şans oyunu severlerin ilgi gösterdiği Çılgın Sayısal Loto sonuçları online olarak sorgulanacak. İşte,10 Şubat Çılgın Sayısal Loto sonuçları ve sonuç sorgulama ekranı.

Haberin Devamı

10 Şubat 2021 tarihli Çılgın Sayısal Loto çekilişi bu akşam 21.30'da gerçekleşti. Milli Piyango TV Youtube kanalından ve hurriyet.com.tr'den canlı olarak yayınlanan çekilişte şanslı numaralar, 21, 24, 31, 38, 46, 71 ve joker 10 oldu. Heyecanla beklenen Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçlarınızı aşağıdaki linkten online olarak sorgulayabilirsiniz. 

Çılgın Sayısal Loto çekilişleri Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri olmak üzere haftanın 3 günü düzenleniyor.

Â

Çılgın Sayısal Loto sonuçları canlı çekiliş sorgulama ekranı 10 Şubat Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları millipiyangoonline’da

ÇILGIN SAYISAL LOTO SONUÇ SORGULAMA EKRANI

 

NASIL OYNANIR?

Bir kolonda 90 numara bulunmaktadır. 90 numaradan 6 tanesi işaretlenir.

Haberin Devamı

Bir veya birden fazla kolon oynanabilir.

Tek kolon ücreti 3 TL’dir.

Sen seç, Online Çılgın Sayısal Loto’nun sizler için geliştirdiği bir seçenek. Kuponunu kendisi doldurmak istemeyenler için geliştirilen bu özellikle, kolon altındaki SEN SEÇ kutucuğu işaretlenir ve rastgele 6 numara ile şanslı kupon oluşur.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!