Çılgın çiftten eski sevgiliye aÅŸk tuzağı

Güncelleme Tarihi:

Çılgın çiftten eski sevgiliye aşk tuzağı
OluÅŸturulma Tarihi: Temmuz 25, 2008 00:00

5 yıldızlı otelin kat görevlisi kadın, aynı otelde görev yapan eski sevgilisini evine davet etti. Eve girince saldırıya uğrayan, çırılçıplak soyulan, işkence yapılan adamın kartlarından para çekildi, otomobiline, paralarına ve cep telefonuna el konuldu.

Haberin Devamı

Otel müdürüne 6 saat işkence ettiler

ANTALYA’da 5 yıldızlı bir otelde kat görevlisi olarak çalışan evli ve bir çocuk annesi Mesure U. (36), aynı otelin yiyecek içecek servisi müdürü Hüseyin K.’ya (34) aşk tuzağı kurdu. İddiaya göre kadın, birlikte çalıştığı Hüseyin K.’ya kocasının 16 yıldır cezaevinde olduğunu ve bir süre önce boşandıklarını söyledi. Arkadaşlıkları aşka dönüşen ikili, 5 ay birlikte olduktan sonra ayrıldı. Mesure U., eski sevgilisine yeni ev kiralaması için borç verip veremeyeceğini sordu. Hüseyin K., kadına bir miktar para verdi. Mesure U., önceki akşam Hüseyin K.’yı arayarak "Arkadaşlarla toplandık, sen de gel" diyerek Örnekköy’deki evine davet etti. İçeri giren adamın kafasına, evde bekleyen, yaralama ve uyuşturucu suçlarından sabıkası bulunan ve 4 yıl önce cezaevinden çıkan kocası Muharrem U. tabanca kabzasıyla vurdu. Karı-koca kafasından yaralanan servis müdürünü çırılçıplak soyup bir sandalyeye bağladı. Hüseyin K.’nın kolunu da kıran karı-koca, saat 05.30’a kadar işkence yaptı. İçki içirip çıplak fotoğraflarını çekti.

Boş senet de imzalttılar

Çivili tahta ile vuran, çekiç ve kerpetenle işkence yapan çift, Hüseyin K’nın cebindeki 3 kredi kartını aldı. Kartların şifresini işkence yaparak öğrenen çift, daha sonra H.Ö. adlı akrabalarına kartları verip para çektirdi. 1300 YTL para çeken şüpheliler, Hüseyin K.’nın cep telefonu ile cüzdanındaki parayı da aldıktan sonra boş senet imzalattırdı. "4 bin 200 Euro karşılığında otomobilimi Mesure U.’ya sattım" yazılı kağıt imzalattırılan K.’nın otomobiline de el konuldu.

Ä°ÅŸkence aletleri bulundu

8.5 saat boyunca iÅŸkence gören adam, sabaha karşı üzerine kadın tişörtü giydirildikten sonra polise gitmemesi için uyarılıp evine gönderildi. Hüseyin K’nın baÅŸvurusu üzerine polis, iÅŸkence evini bastı. Evde çivili tahta, fotoÄŸraf makinesindeki çıplak fotoÄŸraflar, zorla imzalattırılan senet, kredi kartları ve kanlı bezler bulan ekipler, bir otomobilde kıstırdıkları Mesure U., kocası ve H.Ö’yü gözaltına aldı.Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!