Cihangir'in artık bir gazetesi var

Güncelleme Tarihi:

Cihangirin artık bir gazetesi var
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2001 00:00


Cihangir Güzelleştirme Derneği'nin girişimiyle hazırlanan Cihangir Postası'yla Cihangir aylık bir gazeteye kavuştu. Her semtin kendine özgü bir dokusu ve sorunları olduğu gerçeğinden hareket eden Cihangir gazetesi yazarları, Cihangir'i ve sorunlarını konu alan yerel bir gazete tasarladı.

Cihangir Postası'nın ilk sayısı derneğin projelerine katılan gazeteciler tarafından hazırlandı. İlk sayıların sponsorluğunu ise Leman Dergisi üstlendi. Gelecek sayılarda Cihangir'de yaşayan esnaf, ev kadınları, öğrenciler ve memurların da dergiye katkıları olacak.

Gazetenin Şubat 2001 sayısında Selim İleri'nin kaleminden "Bir Zamanlar Cihangir", demirci ustası Dionizi'nin yaptırdığı apartman, Lale Müldür'den "Cihangir'de Bir Saç Sihirbazı: Kuaför Ali", Mine Söğüt'ten "Kedili Köpekli Sokaklar", Feza Şişman'dan "Kıdemli Bir Cihangirli: Deniz Türkali"yle söyleşi yer verilen yazılardan bazıları. Gazete ayrıca Cihangir'le ilgili yerel ve ekolojik sorunlara da değiniyor.

Yerel basının yeni ve etkili bir sesi olmayı hedefleyen Cihangir Postası'nı yayımlayanlar, Cihangirlilerin gazeteye sahip çıkmasını bekliyor.

İletişim için: Tel/Faks: 245 11 14 Adres: Sıraselviler Cad. No.186/2 E-mail: Cihangirpostasi@hotmail.com
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!