Cihan Haber Ajansı ve Anadolu Ajansı'na göre 1 Kasım seçim sonuçları

Güncelleme Tarihi:

Cihan Haber Ajansı ve Anadolu Ajansına göre 1 Kasım seçim sonuçları
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2015 17:06

Türkiye 1 Kasım Pazar sabahı tekrar sandığa gitti ve tercihini yaptı. Peki, Cihan Haber Ajansı ve Anadolu Ajansı'na göre seçim sonuçları ve oy oranları nedir? 1 Kasım 2015 Türkiye genel seçimleri sona erdi, sandıklar açılmaya ve oylar sayılmaya başlandı. Merak edilen tüm soruların cevapları ve işte sonuçlar...

Haberin Devamı

Hurriyet.com.tr olarak biz de bu tarihi seçimde sizlere en doğru, tarafsız ve güvenilir bilgiyi, en kısa yoldan ulaştırabilmek için Seçim 2015 ekranını oluşturduk. Bunun yanı sıra Hürriyet Dünyası’nın uzman muhabirlerinin ve deneyimli yazarlarının sıcağı sıcağına analizleri ve yorumları da 1 Kasım gecesi sizler için Hurriyet.com.tr’de. Genel Seçimlerin sonuçlarını tüm partilerde heyecanla beklenmekte.

HABER AJANSLARINA GÖRE DURUMU ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

İLGİLİ HABERLER:

Yolveren köyünde sadece iki kişi oy kullandı

Batman'da Yezidilerin yaşadığı Yolveren köyünde sandık 2 kişi için kuruldu. Batman merkeze bağlı 16 seçmenin bulunduğu Yolveren köyünde görevli 5 kişiden oluşan sandık kurulu üyeleri, sadece muhtar ve eşinin oy kullanacak olması nedeniyle muhtar Mehmet Alcu'nun evine geldi. Seçmen listesini Alcu'nun evine asan görevliler sandığı da evin bir odasına kurdu. Muhtar Alcu ve 73 yaşındaki eşi Hame Alcu evlerinde 26. dönem milletvekili seçimi için oy kullandı. Muhtarın hasta ve yatalak olan eşi yatağından kalkamadığı için sandık görevlileri sandığı bulunduğu odaya getirerek oy kullandırdı.

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!