CHP'li Özyürek: "Devir sus devri değil"

Güncelleme Tarihi:

CHPli Özyürek: Devir sus devri değil
Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 2009 21:53

CHP Genel Saymanı ve Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Sözcüsü Mustafa Özyürek,”Ergenekon”davasının başlamasından sonra insanların memleket meselelerini telefonda konuşamaz hale geldiğini öne sürdü.

CHP Genel Saymanı ve Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Sözcüsü Mustafa Özyürek,”Ergenekon”davasının başlamasından sonra insanların memleket meselelerini telefonda konuşamaz hale geldiğini öne sürerek, “Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın anlayışı olmaz, devir sus devri değil, hukukun üstünlüğüne, laik ve demokratik Cumhuriyete sahip çıkma devridir”dedi.

Onursal Başkanı olduğu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası'nın (SMMM) 19. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Ankara Sheraton Otel'de verdiği yemek öncesinde bir konuşma yapan Özyürek, “Ergenekon”davasının başlamasından sonra Türkiye'nin korku imparatorluğuna dönüştüğünü iddia etti.

Özyürek, “Toplumun en saygın insanları adeta intikam alırcasına kafasına bastırılarak ite kalka polis arabasına bindiriliyor ve sonrasında serbest bırakılıyor.'Ergenekon' hukuki değil siyasi bir dava” ifadesini kullandı.

SMMM'nin yemeğine CHP Grup Başkanvekili Hakkı Süha Okay, Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği (TÜRMOB) Genel Başkanı Masum Türker ve oda üyesi serbest muhasebeci mali müşavirler katıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!