CHP-MHP padişahları

Güncelleme Tarihi:

CHP-MHP padişahları
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2009 00:00

Başbakan Tayyip Erdoğan dün CHP’nin kalesi Mersin’de gövde gösterisi yaptı ve Metropol Miting Alanı’nı dolduran kadınların çoğunlukta olduğu coşkulu bir kalabalığa hitap etti.

Erdoğan, Deniz Baykal’ın, CHP’nin, Devlet Bahçeli’nin ise MHP’nin padişahı olduğunu öne sürdü. Erdoğan’ın 1.5 saat süren miting konuşması özetle şöyle:

"Biz iş üretiyoruz. CHP ve MHP ise ne yazık ki, sadece laf laf. Ben onların yaptığını size söyleyeyim. İstanbul’da CHP, çarşaflı bir hanımefendiyi kameraların önünde tartakladı. ’AK partili bir provokatör’ diye yandaş medyaları duyurdu. Bunların kadın haklarından anladıkları kadını haklamak. Sabah akşam çamur siyaseti yapıyorlar, yalanlarla yıpratmaya çalışıyorlar. Hizmet üretemedikleri için bunlar CHP ile MHP ruh ikizidir.

Gönüllerin sultanı olmaya çalışıyorum

Ben gönüllerin sultanı olmaya çalışıyorum. Biz milletimize sultan olmaya, padişah olmaya değil hizmetkar olmaya geldik. Kimin padişahlık özlemi içinde olduğunu kimin saltanat özlemi içinde olduğunu benim milletim çok iyi biliyor. Sayın Baykal kaç yıldır CHP’nin başında? Bu zamana kadar hiç iktidar olabildi mi tek başına. Millet bugüne kadar hiç görev verdi mi? Niye zorla oranın başında duruyorsun. Orası CHP değil mi? Saltanat mı kurdun CHP’nde. Aynı şey Sayın Bahçeli için geçerli değil mi? Türkiye’yi 2001 krizinde dibe vurduranlar onlar değil miydi? 2002’de milletim barajın altında bıraktı ama hala MHP’nin başındasın. MHP’nin padişahı mısın?"

Bu kez Atatürk pankartı

HAKKINDA ’Son Osmanlı Padişahı’ pankartı açılan Başbakan Erdoğan’ın Mersin mitingi öncesinde ise "2. Atatürk" pankartı açıldı. "Türkiye’nin 2. Atatürk’ü Erdoğan, barış her zaman savaşı yenecek silaha gerek yok. Özgürlükler terörü bitirecek. En doğru yoldasın devam et" yazılı pankartın altında da "Ateist şair Oktay Avcu" imzası yer aldı. Korumalar pankartı Başbakan, platforma çıkmadan kaldırdı.





Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!