CHP’den Davutoğlu’na çok ağır sözler

Güncelleme Tarihi:

CHP’den Davutoğlu’na çok ağır sözler
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2015 02:15

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun CHP’nin Charlie Hebdo dergisinde yer alan karikatüre sahip çıktığı yönündeki sözlerine tepki göstererek, “Tükenmişliğin ortasında şimdi ikinci bir Kabataş yalanına sığınıyorsun. Şimdi Ahmet Bey, sermayeyi çok çabuk tükettin sen, çok aşağılardasın artık, çukurdasın. Sen de rüşvet paraları gibi sıfırlanmış durumdasın. CHP, Peygamberimiz ile ilgili karikatürleri sanki savunuyormuş gibi suçlayan ifadeleri alçakça aşağılık birer yalandır" dedi.

Haberin Devamı

CHP Genel Merkezi’nde basın toplantısı düzenleyen Koç özetle şunları söyledi:

Haberin Devamı

AYETLE ALAY EDEN ŞAİBELİ BAKANA AĞIZ AÇMIYORSUN

- “İçeride dışarıda tokat yemekten usanan Başbakan sıfatlı kişi, yaptığı konuşmalarda hedefine CHP’yi oturtmuş, saçma sapan iftiralarla konuşmalar yapmaya devam ediyor. Bir başbakan gibi başbakan sıfatıyla ortalarda dolaşan bu kişi, açıkça yalan konuşuyor. Şeytanı rehber ediniyor adeta ve sağa sola özellikle CHP’ye saldırmaya yelteniyor. Birkaç gündür CHP’yi diline dolamış, tek sermayesi olan inanç tacirliğini en pespaye, en alçak ifadelerle insafsızca kullanıyor. Bu beyefendinin siyaset diline bazı hatırlatmalarda bulunacağım. Yalan kadar insanı alçaltan bir şey yoktur. Yalan ile iman bir arada durmaz. Haram yiyenin duaları kabul edilmez. Bunlar değişik kaynaklarda ifade edilen hadisler. Şimdi Ahmet Bey, sermayeyi çok çabuk tükettin sen, çok aşağılardasın artık, çukurdasın. Sen de rüşvet paraları gibi sıfırlanmış durumdasın. CHP, Peygamberimiz ile ilgili karikatürleri sanki savunuyormuş gibi suçlayan ifadeleri alçakça aşağılık birer yalandır. Bin kere söyledik, siyaset iknaya dayanır. ‘İnançlar özel alanlardır, tartışılmazdır’ dedik. 76 milyonun inançların güvencesi de CHP’dir. Sen ne yapıyorsun Ahmet Bey. İçeride Allah’ın ayetiyle alay eden, şaibeli bir bakanına ağzını bile açamıyorsun. Yaşanan hırsızlıklara, rüşvetlere müdahil olamıyorsun. Hz. Peygamberi tasvir eden karikatürlerin yayınlanması sonrası, yaşamını kaybeden insanları anmak için Paris’e koşup sırıtarak korteje kaynak yapmaya çalışıyorsun. Boyu da küçük ya araya girmeye çalışıyor. ‘Bu adam da nereden çıktı’ der gibi bakanlara anlamsız sırıtmanla, ‘Git dediler geldik’ der gibi bir ifade takınıyorsun.

Haberin Devamı

ALLAH’A ŞİRK KOŞAN VEKİLİNE SES BİLE ÇIKARAMIYORSUN

- Filistin’deki katliamlarla suçladığın Netanyahu ile yürürken sıra arkadaşlığı yapıyorsun. Kendi partinin içinde kendisini Hz. İbrahim, kardeşini de Hz. Muhammed olarak ilan eden vekile seyirci kalıyorsun. Başındaki muktediri Allah’a şirk koşan gafil diğer milletvekiline ses bile çıkartamıyorsun. Haramın içinde boğluyorsun, sonra dönüp CHP’ye iftira atarak siyaset çukurunda küstahca çırpınıyorsun. Bütün bu alçakça zavallı saldırılar tükendiğinin göstergesidir. Komik olmak beceridir, sen bunu dahi beceremeyen nüshasın. CHP olarak herkesin inancına saygılıyız.

KARİKATÜRLER KABUL EDİLEMEZ SEN YEDİĞİN NANEYE BAK

Haberin Devamı

- Hz. Muhammed ve Ehlibeyti’nin tüm Müslümanlar tarafından kutsandığını, bu değerlerin karikatürleştirilmesinin asla kabul edilemez olduğunu bizler de ifade ettik. Sen işine gelenleri mi duyuyorsun. Yediğin naneye bak Ahmet Bey. Ucuz inanç bezirganlığı... Dini kullanarak hırsızı, rüşvetçiyi koruyan münafık anlayışınız kara siyasete ak olduğunu iddia eden partiniz tarafından sokuldu.

- Sergilediğiniz panikten, sizler gibi tüm münafıkların en büyük korkusunun da zaten bu olduğu açıkça anlaşılıyor. Siyasetin tek pencereden yalan üzerine kurulu bir münafıklar grubunun yürütmesine tüm inançlı insanların tepki göstermesi gerekiyor. Haram havuzları ortada ve inanç bezirganlığı yaparak CHP’ye suçlamalarda bulunuyor. O halen kendisini Başbakan zannetsin. Yarın esas sahibinin dizinin dibinde fotoğraf verecek unutmasın.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!