Cezaevinden izinli çıktı, anne ve dayısını öldürdü

Güncelleme Tarihi:

Cezaevinden izinli çıktı, anne ve dayısını öldürdü
Oluşturulma Tarihi: Mart 19, 2010 08:47

Mersin’in Tarsus İlçesi’nde cezaevinden izne çıkan Süleyman K. (25), annesini ve 3 yıl önce ağabeyini öldüren dayısını elleriyle boğarak öldürdü.

Haberin Devamı

‘Kız kaçırmak’ ve ‘kasten adam yaralamak’ suçlarından Hatay Yarı Açık Cezaevi'nde cezasını çeken Süleyman K., izin alarak Tarsus’ta birlikte yaşayan annesi 63 yaşındaki Şenol K. ile dayısı 51 yaşındaki Mehmet Uçar'ın yanına gitti. Uçucu madde bağımlısı olan Süleyman K., burada anne ve dayısı Mehmet Uçar ile tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine iki kardeş, bir odaya kaçıp kapıyı içerden kilitledi. Ancak Süleyman K. kapıyı kırıp odaya girdi, önce dayısı Mehmet Uçar'ı, ardından da annesi Şenol K.'yı elleriyle boğarak öldürdü.

Yaşanan vahşetin ardından valizini alan Süleyman K., bir süre dışarda dolaştı, arkadaşlarının yanına giderek durumu anlattı. Süleyman K.’ya inanmayan arkadaşları kontrol etmek için eve gitti. İçeri giren arkadaşları, yerde battaniyeye sarılı iki kardeşin cansız bedenleriyle karşılaşınca durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, güvenlik şeridi çekerek çevrede araştırma yaptı. Yapılan incelemenin ardından Şenol K. ve Mehmet Uçar’ın cesetleri otopsi için Tarsus Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı.

Haberin Devamı

DAYISI, ZANLININ KARDEŞİNİ ÖLDÜRMÜŞ
Öte yandan yeğeni tarafından öldürülen Mehmet Uçarı’ın, 2007 yılında şüpheli Süleyman K.’nın ağabeyi Savaş K.’yı kalbinden bıçaklayarak öldürdüğü, akli dengesi yerinde olmadığı için ceza almadığı öğrenildi.

Polis ekipleri olay sonrası kaçan Süleyman K.’nın yakalanması için çalışma başlattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!