Cezaevi firarisinin otomobilinde el bombası

Güncelleme Tarihi:

Cezaevi firarisinin otomobilinde el bombası
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2006 13:58

KAYSERİ’de silahla tehdit edip piyasadan haraç almaya çalıştığı öne sürülen M.K. ile D.T.S. tutuklandı. M.K.'nın asker olduğu ve askeri cezaevinden firar ettiği anlaşılırken, zanlıların otomobillerinde yapılan aramada bir el bombası çıktı.

Haberin Devamı

Kent merkezinde, 43 yaşındaki H.İ. ve 51 yaşındaki M.İ.’yi silahla tehdit ederek haraç istedikleri öne sürülen M.K. ve D.T.S. polis tarafından yakalandı. H.İ. ve M.İ.'ye daha önce otomobilden ateş açarak öldürmeye çalıştıkları da belirtilen M.K. ve D.T.S.'nin bulunduğu otombilde yapılan aramada bir el bombası ile bol miktarda tabanca mermisi ele geçirildi.

Soruşturma kapsamında M.K.'ya yardım ve yataklık ettikleri anlaşılan T.S. ile kardeşi Ö.S. de yakalandı. Kasten adam öldürmeye tam teşebbüs, otomobil kurşunlama, tehdit, hakaret, plaka hırsızlığı ve patlayıcı madde bulundurmak suçlarından adliyeye sevk edilen M.K. ve D.T.S. tutuklandı. T.S. ve Ö.S. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, M.K.'nın İzmir Foça'daki askeri hapishaneden bir süre önce kaçtığı anlaşıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!