Çete mensubu polis ve askere tutuklama

Güncelleme Tarihi:

Çete mensubu polis ve askere tutuklama
OluÅŸturulma Tarihi: Haziran 04, 2004 11:11

Çıkar amaçlı suç örgütü oluşturdukları iddiasıyla gözaltına alınan, Kırıkkale Emniyet Müdür Yardımcısı ile bir astsubayın da aralarında bulunduğu 11 kişiden 9'u Adana DGM'ce tutuklandı.

Haberin Devamı

Konya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Åžube Müdürlüğü ile Ä°stihbarat Åžube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan, Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Yavuz ve Astsubay Süleyman Oral'ında aralarında bulunduÄŸu 11 kiÅŸi, Adana DGM'ye çıkartıldı.Â

  Â

Sanıklar Mehmet Ali Yavuz, Süleyman Oral, Abdullah Ünver, Atilla Demir, Ali Çelikler, Kürşat Altıner, Mustafa Buruç, Yüksel Yetişti ve Recep Aksoy ''çıkar amaçlı suç örgütü oluşturdukları'' iddiasıyla tutuklandı. Mevlüt Kömür ve Mustafa Koyuncuoğlu ise serbest bırakıldı.

  Â

Sanıkların, Karaman'da yaralama, Manisa'nın Soma Ä°lçesi'ndeki Tekel Satış Deposu'na yönelik silahlı saldırı olayını gerçekleÅŸtirdikleri ve Konya'da bir ÅŸirket yöneticilerinden 270 bin dolar ''haraç'' alma giriÅŸiminde bulundukları iddia ediliyor. Olayla ilgisi olduÄŸu belirlenenÂCihan D'nin de yakalanmasına çalışılıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!