Cesur pozlar verdim

Güncelleme Tarihi:

Cesur pozlar verdim
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 1998 00:00

Haberin Devamı

Çıplak pozlarıyla Almanya'da tüm dikkatleri üstüne çeken 28 yaşındaki Lale Karcı, 1989 yılından beri Köln'de yanlız yaşıyor. Ailesinin 6 yıl önce Türkiye'ye kesin dönüş yaptığını belirten Lale Karcı, bu nedenle sık sık Türkiye'ye gelip gidiyor. Almanya'nın en çok izlenen kanallarından RTL'de yayınlanan ‘‘Biz Bize’’ (Unter Uns) dizisinde rol alan Karcı, ‘‘Ciddi teklifler geldiği takdirde Türkiye'de de kamera karşısına çıkmayı çok isterim’’ dedi.

Dergideki fotoğrafları nedeniyle çevresindeki insanlardan çok olumlu tepkiler aldığını söyleyen genç oyuncu, ‘‘Bu, beni çok sevindirdi. Çevremdeki insanlar cesur pozlar verdiğim ve doğallığımı bozmadan objektiflere gülümsediğim için beni kutladılar’’ dedi.

1969 yılında Almanya'da Wipperfürth'de dünyaya geldiğini, dört kardeşin en küçüğü olduğunu belirten Karcı, ileride Alman vatandaşlığına geçeceğini belirterek şunları söyledi:

ÇİFTE VATANDAŞLIK

‘‘İsterdim ki çifte vatandaşlık mümkün olsun. Ama Almanya çifte vatandaşlığa izin vermiyor. Almanya'da bir uyum sorunum yok. Ben dünyanın neresinde olursam olayım, mutlu olabilecek bir kişiliğe sahibim. Önemli olan, insanın kendisiyle barışık olması. Yaşamımın büyük bölümünü Alman toplumu içinde geçeceğinden gereksiz birçok brokratik engelden kurtulabilmek için, Alman vatandaşlığına geçmeyi düşünüyorum.’’

Köln Üniversitesi'nde bir süre İngilizce ve pedagoji dallarında öğrenim gördüğünü bildiren Karcı,‘‘ Üniversite hayatının teorik bilgileri bana yeterli gelmedi. Küçüklüğümden beri sanatla uğraşmak istiyordum’’ diyerek sözlerini şöyle sürdürdü: ‘‘Sanatla iç içe olma hayalimi, bir an evvel gerçekleştirebilmek için, kesin kararlıydım. Ailem önceleri ‘Sanat iyi güzel bir uğraş ama, hayatını ileride garanti altına alabilmek için daha ciddi şeylerle uğraş' dediler. Ancak daha sonra içimdeki fırtınayı anlayarak sanat çalışmalarımda beni desteklediler...’’

BİSİKLET KULLANIYOR

RTL kanalında yayınlanan ‘‘Biz Bize’’ dizisindeki rolünün sona erdiğini belirten Karcı,‘‘Bundan sonra ne olursa olsun, uğraş alanım sanat olacak. Bu, televizyon olabilir, sinema olabilir, fotoğraf olabilir. Bu uğraşlarım olmadan mutlu olmam mümkün değil. En büyük idealim severek yaptığım işi profosyenelliğe dönüştürmek’’ dedi. Lale Karcı, spor yapmaktan çok hoşlandığını ve özelikle dans etmeyi çok sevdiğini belirtti. Karcı,‘‘Otomobilim olmasına rağmen bisiklete binmeyi tercih ediyorum. Bisikletle gezdiğimde hem temiz hava alıyorum hem de hareket etmiş oluyorum. En önemlisi ise insanlara daha yakınım. Bir güzellik gördüğümde durup seyredebiliyorum. İnsanlara bisikletimle daha da yakınım’’diye konuştu.

Almanya'da yayımlanan Playboy'un mart sayısında çıplak pozları yer alan 28 yaşındaki Lale Karcı, Hürriyet'e konuştu.‘‘Sanata düşkünlük kanımda var’’ diyen Lale Karcı'nın en büyük ideali, sanat dünyasında profesyonel bir isim olmak. Karcı, sık sık Türkiye'ye geliyor.

SHARON STONE POZU

Lale Karcı, Playboy’a Hollywood'un ünlü yıldızı Sharon Stone'un geçtiğimiz aylarda dergi ve gazetelerde yayımlanan pozunun benzeri şekilde de poz verdi. Fotoğraflarının yayınlanmasından sonra arkadaşlarının özellikle gözlerindeki ifadeye dikkat ettiklerini belirtmeleri, Lale Karcı'yı çok sevindirmiş. Karcı, ‘‘Fotoğraflarla iletmek istediğim buydu’’ dedi.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!