Çeşme bayram tatilinden memnun

Güncelleme Tarihi:

Çeşme bayram tatilinden memnun
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2006 13:21

Kurban Bayramı'nda 9 günü bulan tatili değerlendirmek amacıyla İzmir'in Çeşme İlçesi'nde konaklayan yerli turistler sayesinde otellerin doluluk oranı yüzde yüze yaklaştı.

Haberin Devamı

Alınan bilgiye göre, bayram süresince Nükhet Duru, Ahmet Özhan, Emel Sayın, Tuba Ekinci, Asena ve Esra Özmen'in sahne aldığı ilçede, beş yıldızlı otellerin balo salonları da tamamen doldu.

Çeşme Belediye Başkanı Faik Tütüncüoğlu, açıklamada, ilçenin cazibe merkezi haline gelmesine çalıştıklarını söyledi. Tütüncüoğlu, “Çeşme'nin bol oksijenli temiz havasına gelenler, bir daha gelmek için, hatta daha uzun zamanlarını burada geçirmek için fırsatlar yaratıyor. Biz de onlara altyapısıyla üst yapısıyla güzel bir Çeşme hazırlıyoruz” dedi.
İlçenin gelişimiyle paralel olarak bir cazibe merkezi haline dönüşeceğini ifade eden Tütüncüoğlu, havası, doğal güzellikleri, sakin ortamı ve termal olanaklarıyla Çeşme'nin ideal olduğunu belirtti.

Bu arada bayram yoğunluğu dolayısıyla Çeşme'nin Alaçatı Beldesi'nin merkezindeki Kemalpaşa Caddesi'nin, yaz aylarında olduğu gibi trafiğe kapatıldığı bildirildi.

Haberin Devamı

Alaçatı Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, havaların yağışlı olmaması nedeniyle güzel bir bayram geçirdiklerini, 9 günlük tatilin son derece hareketli olduğunu söyledi.

Dalgıç, şöyle dedi:“Biz her zaman Çeşme ve Alaçatı'nın kış aylarında da eşsiz güzelliklere sahip olduğunu vurguluyoruz. Bu uzun bayram tatilinde yaşanan canlılık, bunun en güzel kanıtı oldu. Büyük şehirlerde stresli bir ortamda yaşayan insanlarımıza her fırsatta buraya gelmelerini tavsiye ediyoruz.” 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!