Cennet'in cesedine ulaşıldı

Güncelleme Tarihi:

Cennetin cesedine ulaşıldı
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2010 11:01

Haliç Köprüsü'nden atlayan lise öğrencisi Cennet Yükselici'nin cesedine ulaşıldı.

Haberin Devamı

Haliç Köprüsü'nden dün sabah saatlerinde atlayan lise öğrencisi Cennet Yükselici'nin cesedine ulaşıldı. Dün akşam ara verilen arama çalışmalarına sabah saatlerinde tekrar başlayan ekipler, yaklaşık 1 saatlık çalışma sonrası Cennet Yükselici'nin cesedini buldu. Cesedin Cennet'e ait olduğunu çalışmaları izleyen Amca Mustafa Yükselici teşhis etti.

Amca Yükselici yaptığı açıklamada, "Hiçbir sorunu yoktu. Gayet saygılı sevgi dolu bir kızdı. Dersleri ve maddi durumu da iyiydi. Ailede herkes onu severdi. Nasıl intihar etti aklım hala almıyor" dedi. Bağcılar Alaattin-Nilüfer Kadayıfçıoğlu Kız Meslek Lisesi 3. Sınıf öğrencisi olan Cennet Yükselici için dün akşam saatlerine kadar yapılan arama çalışmalarından bir sonuç çıkmamıştı. Cennet Yükselici Facebook'taki sayfasına, "Gün gelir gidersin elbet zaten alıştı gönlüm uzaktan sevmeye sen de git şimdi ardına bile bakmadan eğer dönersen bil ki ben orda olmam çünkü: yoruldum artık" şeklinde not bırakmıştı.

Haliç Köprüsü'nden dün sabah saatlerinde atlayan lise öğrencisi Cennet Yükselici'nin cesedine ulaşıldı. Dün akşam ara verilen aramalara sabah saatlerinde tekrar başlayan ekipler, yaklaşık 1 saatlik çalışma sonrası Cennet Yükselici'nin cesedini buldu. Genç kızın cesedinin Haliç'in altındaki çamur tabakasına saplandığı belirlendi. Cesedin Cennet'e ait olduğunu çalışmaları izleyen Amca Mustafa Yükselici teşhis etti. Olay yerine gelen Cennet'in ablası Mehtap Yükselici sinir krizi getirdi.

Haberin Devamı

Kıyıya çıkarılan ceset polis tarafından inceleniyor.

" NASIL İNTİHAR ETTİ AKLIM HALA ALMIYOR"

Amca Yükselici yaptığı açıklamada, "Hiçbir sorunu yoktu. Gayet saygılı sevgi dolu bir kızdı. Dersleri ve maddi durumu da iyiydi. Ailede herkes onu severdi. Nasıl intihar etti aklım hala almıyor" dedi.

Bağcılar Alaattin-Nilüfer Kadayıfçıoğlu Kız Meslek Lisesi 3. Sınıf öğrencisi olan Cennet Yükselici için dün akşam saatlerine kadar yapılan arama çalışmalarından bir sonuç çıkmamıştı. Cennet Yükselici Facebook'taki sayfasına, "Gün gelir gidersin elbet zaten alıştı gönlüm uzaktan sevmeye sen de git şimdi ardına bile bakmadan eğer dönersen bil ki ben orda olmam çünkü: yoruldum artık" şeklinde not bırakmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!