Cemil İpekçi karakolluk oldu

Güncelleme Tarihi:

Cemil İpekçi karakolluk oldu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 28, 2011 09:03

Muğla’nın Bodrum İlçesi’ndeki gittiği bir markette arkadaşı Bekir Coşar ile alışveriş yaptığı sırada C.Z. adlı garsonla çıkan tartışma nedeniyle karakolluk oldu. Olayın kendisiyle ilgisinin bulunmadığını, Bekir Coşar ve C.Z. arasında geçtiğini belirten Cemil İpekçi, tanıklık yaptığını söyledi.

Haberin Devamı

Bodrum’da dün akşam saatlerinde bir markete arkadaşı Bekir Coşar ile birlikte giden Cemil İpekçi bir süre alışveriş yaptıktan sonra kasaya yöneldi. İpekçi, kasada ödeme yaparken arkasındaki Bekir Coşar, bir restoranda garson 26 yaşındaki C.Z. ile tartışmaya başladı. Sözlü tartışmanın büyümesi üzerine marketin özel güvenlik görevlisi ve İpekçi’yi korumakla görevli sivil polis memuru tarafından çağrılan polis, birbirlerinden şikayetçi olan Coşar ile C.Z.'yi İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürdü. Cemil İpekçi de 'tanık' olarak davet edildi.

Emniyet Müdürlüğü binasında yaklaşık 45 dakika sonra taraflar birbirinden şikayetçi olmaktan vazgeçti. Bunun üzerine iki taraf ifadeleri bile alınmadan serbest bırakıldı.

İPEKÇİ: BENİMLE İLGİSİ YOK

Tartışma nedeniyle karakolluk olan Cemil İpekçi’nin yakınlarına, "Kasada ödeme yapıyordum. Arkadan seslerin yükseldiğini farkedince tartışmaya tanık oldum. Sıra nedeniyle çıkan basit bir tartışma, şahsıma yönelik bir şey değil. Bodrum çok kalabalık, insanlar yorgun. Arada olur böyle şeyler. Büyütmeye gerek yok" dediği ifade edildi.

   
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!