Cem’in ek ifadesi alındı

Güncelleme Tarihi:

Cem’in ek ifadesi alındı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 15, 2009 00:00

Münevver Karabulut’u öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Cem Garipoğlu dün 09.15’te tutuklu bulunduğu Maltape Cezaevi’nde Gülhane’deki İstanbul Çocuk Mahkemeleri’ne getirildi.

Haberin Devamı

Yaklaşık bir saat avukatı Aytekin Kaya’nın gelmesi beklenen Cem Garipoğlu avukatı geldikten sonra savcılık katına çıkarıldı. Burada savcılar Mustafa Öztürk ve Faruk Erşen Yılmaz tarafından ek ifadesi alınan Cem Garipoğlu daha sonra Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi. Cem Garipoğlu’nun avukatı Aytekin Kaya, adliye çıkışında basın mensuplarının soruları üzerine, “Dosyada gizlilik kararı var. Eski ifadeleri tekrar etti. Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi rapor vermişti, olay terihinde 18 yaşından küçük olduğu tespit edilmişti. Nihai kararı Adli Tıp Kurumu verecek” dedi.

Münevver Karabulut’un katil zanlısı Cem Garipoğlu, kemik yaşının tespiti için getirildiği Adli Tıp Kurumu’nda yaklaşık 40 dakika kaldı. İşlemler sonrasında Cem Garipoğlu’nun bindirildiği ring aracı, Adli Tıp Kurumu’ndan ayrıldı.

‘Testereyi önce almış’

Öte yandan Karabulut ailesinin avukatı Rezan Epözdemir önceki gün HaberTürk Televizyonu’nda yayınlanan bir programda kamera kayıtlarından yola çıkarak Cem Garipoğlu’nun suç aleti testereyi cinayetten önce eve getirdiğini iddia etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!