Cem Garipoğlu Adli Tıp'ta

Güncelleme Tarihi:

Cem Garipoğlu Adli Tıpta
Oluşturulma Tarihi: Ekim 14, 2009 09:42

Münevver Karabulut cinayetinin katil zanlısı Cem Garipoğlu, kemik yaşının tespiti için Adli Tıp Kurumu'na getirildi.

Haberin Devamı

CEM GARİPOĞLU ADLİ TIP'A BÖYLE GETİRİLDİ

Gülhane'deki İstanbul Çocuk Mahkemelerinde yaklaşık 2.5 saat kalan Cem Garipoğlu,  işlemlerinin tamamlanmasının ardından yoğun güvenlik önlemleri altında cezaevinden getirildiği ring aracına bindirildi.

Katil zanlısı Cem Garipoğlu'nun kemik yaşının tespiti için Adli Tıp Kurumu'na götürüldüğü öğrenildi.

CEM'İN EK İFADESİ ALINDI

Münevver Karabulut’u öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Cem G.’nin ek ifadesi alındı. Cem G. ifadesinin ardından kemik yaşının kesin olarak tespit edilmesi için Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi.

Cem G. saat 09.15’te tutuklu bulunduğu Maltape Cezaevi’nde Gülhane’deki İstanbul Çocuk Mahkemeleri’ne getirildi. Yaklaşık bir saat avukatı Aytekin Kaya’nın gelmesi beklenen Cem G. avukatı geldikten sonra savcılık katına çıkarıldı. Burada Savcılar Mustafa Öztürk ve Faruk Erşen Yılmaz tarafından ek ifadesi alınan Cem G. daha sonra Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi. Cem G’nin avukatı Aytekin Kaya, adliye çıkışında basın mensuplarının soruları üzerine, "Soruşturma devam ediyor. Dolayısıyla savcılık gerek gördü ki müvekkili kendilerince eksik hususları tamamladılar" dedi. "Müvekkilinize neler soruldu?" şeklindeki soruya Kaya, "Dosyada gizlilik kararı var. Çok fazla şey söylemem mümkün değil. Eski ifadeleri tekrar etti. Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi rapor vermişti, 18 yaşından küçük olduğu tespit edilmişti olay tarihi itibariyle söylüyorum. Nihai kararı Adli Tıp Kurumu verecek" diye konuştu.Cem Garipoğlu'nun savcılara verdiği ek ifadesinde önceki ifadelerini tekrarladığı da öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!