Çekirge operasyonu sanıklarının suç dosyası kabarık

Güncelleme Tarihi:

Çekirge operasyonu sanıklarının suç dosyası kabarık
Oluşturulma Tarihi: Ocak 24, 2006 16:54

İstanbul'da “Çekirge” adı verilen operasyon kapsamında gözaltına alınan şüphelilerden 6'sının, 74 ayrı gasp, hırsızlık, yaralama ve kapkaç olayına karıştıkları belirtildi.

Operasyon kapsamında gözaltına alınan şüphelilerden O.O (24), E.S (35), İ.B (24), N.B(29), A.K (21) ve H.D (25), Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki sorgu ve işlemleri tamamlanarak adliyeye gönderildi. Bu 6 kişiden bazılarının, Zeytinburnu'ndaki bir marketten hırsızlık yapılmasına ilişkin güvenlik kamerası görüntülerinde yer aldığı, ayrıca 26 Aralık 2005 tarihinde Gaziosmanpaşa'da bir PTT şubesinden 460 bin YTL ile çok sayıda posta pulu ve telefon kartı gasp edilmesi olayına karıştıkları belirlendi.

Bu kişilerle birlikte, çeşitli yerlerden gasp edildiği anlaşılan çok sayıda eşya ve para ile 2 adet ruhsatsız tabanca, bir sahte sürücü belgesi ve olaylarda kullanılan bir otomobil ele geçirildi. Şüphelilerin, özellikle aynı model seçilen çalıntı otomobillerle, Gaziosmanpaşa başta olmak üzere Zeytinburnu, Eyüp ve Güngören'de 74 ayrı gasp, hırsızlık, adam yaralama ve kapkaç olayına karıştıklarının belirlendiği ifade edildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!