Çek güzel birinci

Güncelleme Tarihi:

Çek güzel birinci
Oluşturulma Tarihi: Aralık 22, 2007 00:00

19. Miss Model of the World'de, Çek Cumhuriyeti adına yarışan Iveta Lutovska "Miss Model of the World 2007" seçildi.

Çek güzel birinci
Fotoğraflar için tıklayın

Çin'de düzenlenen ve 56 ülke modelinin katıldığı 19. Miss Model of the World'de, Çek Cumhuriyeti adına yarışan Iveta Lutovska jüri üyelerinin en çok oyunu alarak "Miss Model of the World 2007" seçildi. Türkiye adına yarışan Bige Yıldırımer, Sertab Erener'in Eurovision şarkısıyla dans ederek "Miss Model Dance" ödülünü kazandı.

Bu yıl dördünce kez Çin Halk Cumhuriyeti'nde gerçekleştirilen "19. Miss Model of the World"e her biri kendi ülkesinden seçilerek gelen 56 manken katıldı. Çin'de büyük bir gösteri ve çoşkuyla karşılanan mankenler, katıldıkları gösteri ve gittikleri şehirlerde özel protokol ile karşılandılar.
Geçen yıl Bodrum'da yapılan "Miss model of Turkey"nin (Türkiye Mankenler Kraliçesi Yarışması) birincisi 18 yaşındaki İzmirli manken Bige Yıldırımer'in ülkemizi temsil ettiği yarışmada, Çinliler İngilizceyi çok iyi konuşan güzelimize yoğun ilgi gösterdiler.
Yarışma maratonuna Hong Kong Havalimanına inerek başlayan güzel mankenler Shenzhen ve Pekin başta olmak üzere Çin Halk Cumhuriyeti'nin farklı şehirlerini de gezerek çeşitli aktivitelere katıldı. Finalistler, gittikleri her yerde yüzlerce, gazeteci, televizyoncu, özel gösteri grupları ve bando ile karşılandı.
Her yerde kırmızı halı
25 günlük yoğun maraton içinde tarihi ve turistik yerleri de gezen modeller, duygu yüklü anlarda yaşadılar. Ziyaret ettikleri şehirlerde özellikle çocukların büyük ilgisiyle karşılaşan güzeller, yapılan jestler karşısında gözyaşlarına da hakim olamadı. En küçük bir aktivitede bile kırmızı halılar ve bando ile karşılanan 56 dünya mankeni kendilerine gösterilen bu yoğun ilgi karşısında çocuk şaşırdıklarını söyledi.

Haberin Devamı

Çek güzel birinci

 Yarışmada, Çek Cumhuriyeti mankeni Iveta Lutovska jüri üyelerinin en çok oyunu alarak "Miss Model of the World 2007" seçildi. İkinci Trinidat&Tobago'lu Stephanie Thomas, üçüncülüğü ise Yunanistan modeli Grigoria Antoniou oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!