Çek Cumhuriyeti Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? | CANLI

Güncelleme Tarihi:

Çek Cumhuriyeti Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda | CANLI
Oluşturulma Tarihi: Ekim 07, 2015 14:48

10 Ekim Cumartesi günü deplasmanda Çek Cumhuriyeti ile karşılaşacak olan Türkiye Milli Takımı'nın maçı saat kaçta, hangi kanalda canlı izlenecek?

Haberin Devamı

Türkiye Milli takımı, 10 Ekim Cumartesi günü Çek Cumhuriyetine karşı deplasmanda zorlu bir sınav verecek. Hazırlıklarını sürdüren Türkiye'de oyuncuların ve takımın son durumu ne? Çek Cumhuriyeti Türkiye maçı saat kaçta ve hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak?

TÜRKİYE İÇİN İKİNCİ ŞANS

İlk maç Kadıköy'de oynanmıştı ve Umut Bulut'un güzel golüyle öne geçmiştik. Fakat Milli Takımımız Tomas Sivok ve Borek Dockal'ın gollerine engel olamamıştı ve maçtan 2-1'lik yenilgiyle ayrılmıştı.

Çek Cumhuriyeti Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda | CANLI

MAÇ SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA

10 Ekim Cumartesi günü oynanacak Çek Cumhuriyeti Türkiye maçı, Show TV ekranlarından naklen yayınlanacak. Maç TSİ 21.45'te başlayacak.

Haberin Devamı

TÜRKİYE İÇİN TEK HEDEF GALİBİYET

Cumartesi akşamı zor bir deplanman maçına çıkacak olan Türkiye Milli Takımı için tek hedef galibiyet. 2 puan altımızda olan Hollanda'da galibiyet için oynayacak. Milli Takım, Çek Cumhuriyetini devirip rahat bir nefes almak istiyor.

Çek Cumhuriyeti Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda | CANLI

MAÇIN HAKEMİ BELLİ OLDU

A Milli Takımımızın, EURO 2016 Elemeleri A Grubu'nda 10 Ekim 2015 Cumartesi günü Çek Cumhuriyeti ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın hakemleri belli oldu.

Çek Cumhuriyeti'nin başkenti Prag'daki Letna Stadyumu'nda TSİ 21.45'te başlayacak müsabakayı İngiltere Futbol Federasyonu'ndan Martin Atkinson yönetecek. Michael Mullarkey ile Stephen Child'in yardımcı hakem olarak görev yapacağı maçın 4. hakemi Peter Kirkup olacak. Craig Pawson ile Kevin Friend ise karşılaşmada ilave yardımcı hakemlik görevlerini üstlenecek.

MİLLİ TAKIM'IN OYNADIĞI SON 5 maç

06 Eyl 19:00 AŞE Türkiye 3 - 0 Hollanda

03 Eyl 21:45 AŞE Türkiye 1 - 1 Letonya

12 Haz 19:00 AŞE Kazakistan 0 - 1 Türkiye

28 Mar 21:45 AŞE Hollanda 1 - 1 Türkiye

16 Kas 21:45 AŞE Türkiye 3 - 1 Kazakistan

TÜRKİYE-ÇEK CUMHURİYETİ EURO 2008

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!