‘Cehennem’de dehşet

Güncelleme Tarihi:

‘Cehennem’de dehşet
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 1998 00:00

Haberin Devamı

Ankara'da, trafik kazaları nedeniyle ‘Cehennem Köprüsü’ diye anılan 100. Yıl Köprüsü dün sabah saat 04.00 sularında kana bulandı. Eskişehir yönünden gelen 30 yaşındaki Bülent Uyar, kaygan yolda aşırı hız yüzünden 06 UA 015 plakalı Mercedes otomobilinin hâkimiyetini kaybetti. Havalanarak ortadaki direği deviren otomobil, karşı yönden gelmekte olan 44 yaşındaki Barbaros Demirağ yönetimindeki 06 HC 178 plakalı Tipo otomobilin üzerine düştü.

İki araçta 3 kişi öldü

Kazada iki otomobilin sürücülerinin yanı sıra Tipo'da bulunan 29 yaşındaki Beray Emine Balyemez de yaşamını kaybetti. Aynı aracın içindeki Aysel İskender de ağır yaralı şekilde Bayındır Tıp Merkezi'ne kaldırıldı. Olay yerine 06 A 5672 plakalı resmi araçlarıyla bilirkişi olarak gitmekte olan Komiser Yardımcısı Mustafa Yaşar ve polis memuru Nur Ali Osanmaz da kazadan payını aldı.

Bir Mercedes daha

Araç, direklerden birine çarpınca ön cam patladı. Yaralanan polisler ayakta tedavi gördükten sonra taburcu edildiler. Yaklaşık yarım saat kadar sonra 06 VEM 68 plakalı Mercedes marka bir başka araç da, polisin uyarı işaretleriyle olay yerinde bulunan çekiciye çarptı. Ardından dumanlar çıkmaya başladı. Ancak olay yerinde bulunan itfaiyenin anında müdahalesi ile araç yanmaktan kurtarıldı.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!