Caz ustaları Antalya'da buluşuyor

Güncelleme Tarihi:

Caz ustaları Antalyada buluşuyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 06, 1998 00:00

Haberin Devamı

Antalya, Kültür Merkezi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Uluslararası Antalya Caz Festivali, yarın başlayacak. Festival, 11 Temmuz tarihine kadar sürecek. Konserler, Antalya Kültür Merkezi ile Hasan Subaşı Kültür Parkı Amfi Tiyatrosu'nda yapılacak.

Efsane caz saksofoncusu Charlie 'Bird' Parker'ın eşi Chan Parker, 1. Uluslararası Antalya Caz Festivali'nin onur konuğu. 1. Uluslararası Antalya Caz Festivali, yarın Mississippi All Stars'ın sokak konseriyle başlayacak. New Orleans ve Dixieland müziğinin en iyi yorumcularından biri olan topluluk, festival süresince Antalya'nın çeşitli yerlerinde sokak konserleri verecek. Aynı gece klasik cazın Türkiye'deki en önemli temsilcilerinden biri olan Tuna Ötenel, AKM Aspendos Salonu'nda bir konser verecek.New York'tan festivale katılan Kim Parker ve grubunun konseri 8 Temmuz'da yine AKM'de izlenebilecek. Hasan Subaşı Kültür Park Amfi Tiyatro'daki konserler ise 9 Temmuz'da başlıyor. Aynı gece önce Sean Gourley Blues Quartet sahneye çıkacak. Daha sonra ise sırada etnik cazın Tükiye'deki temsilcilerinden Kamil Erdem ve grubunun konseri var.

Soul, funk, reggae ve goove karışımı müziğinin yanısıra sahne gösterileriyle de dikkat çeken Party Gang'in konseri 10 Temmuz'da.

Festivalin 11 Temmuz'daki kapanış gecesinde ise katılan tüm sanatçılar biraraya geliyor.

Hasan Subaşı Kültür Park Amfi Tiyatro'daki tüm konserler ücretsiz olarak izlenebilecek. Festival konserleri saat 21.30'da başlıyor.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!