Casper’a Intel’den ödül

Güncelleme Tarihi:

Casper’a Intel’den ödül
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2007 00:00

Casper, 2006 yılında gerçekleştirdiği Intel CoreTM 2 Duo işlemcili PC satışlarındaki başarısıyla teknoloji devi Intel tarafından Paris’te düzenlenen “Intel Solution Summit 2007”de ödüle layık görüldü.

Haberin Devamı

Teknoloji devi Intel, 2006 yılında CoreTM 2 Duo işlemcili bilgisayar satışlarındaki başarısı nedeniyle Casper’ı ödüllendirdi. Intel’in 27 Nisan’da Paris’te düzenlediği “Intel Solution Summit 2007”de Casper, 2006 yılında gerçekleştirdiği en yüksek Intel Core 2 Duo işlemcili bilgisayar satış adedi ile ödüle layık görüldü. Intel Solution Summit 2007’ye EMEA Bölgesi’ndeki 200 Intel iş ortağı katıldı.

 

Casper, Intel tarafından 2005 yılında, Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Bölgesi’nde "Yılın En İyi Pazarlama Ödülü”ne, Nisan 2006’da da Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Bölgesi’ndeki 75 ülkede bulunan şirketler içinden seçilerek, "Yılın Firması Ödülü”ne layık görülmüştü.

 

Haberin Devamı

Ödülü Intel Orta Doğu Türkiye ve Afrika Kanal Müdürü Sam Bellamy’nin elinden alan Casper Pazarlama Direktörü Feray Karaman, Casper’ın Intel tarafından ödüle layık görülmesinden duyduğu mutluluğu dile getirdi. Casper’ın her zaman Türkiye’ye en yeni teknolojileri en hızlı şekilde getirmeyi amaçladığını hatırlatan Karaman, Intel CoreTM 2 Duo tabanlı bilgisayarları da Türkiye’de ilk satışa sunan öncü şirketlerden biri olduklarını kaydetti.

 

Intel Solution Summit (ISS), Intel tarafından her yıl Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’daki bilgisayar üreticilerine senelik yol haritasını, stratejilerini ve mesajlarını aktarmak amacıyla düzenleniyor. ISS etkinliğinde her yıl Intel kendi stratejileri paralelinde değişik alanlarda başarı kaydeden iş ortaklarını bu ödül ve benzerleri ile ödüllendiriyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!