Carrefoursa çalışma saatleri 2023 – Carrefoursa kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Carrefoursa mesai saatleri

Güncelleme Tarihi:

Carrefoursa çalışma saatleri 2023 – Carrefoursa kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor Carrefoursa mesai saatleri
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2023 11:36

CarrefourSA Türkiye'nin farklı şehirlerinde yer alan bir marketler zinciridir. CarrefourSA üzerinden alışveriş yapan vatandaşlar çalışma saatleri ile açılış ve kapanışlarını merak etmektedir. Peki CarrefourSA kaçta açılıyor/kapanıyor? Hafta sonu çalışma saatleri nedir? Bayramlarda ve resmi tatillerde açık mı? İşte CarrefourSA çalışma saatleri 2023

Haberin Devamı

CarrefourSA marketler zinciri sabah 10.00 itibari ile açılmaktadır. Nöbet sistemi üzerinden çalışma prensibine sahip olmasına rağmen, öğle araları alışveriş yapmak amacında olan vatandaşları etkilemez.

Carrefoursa Çalışma Saatleri

Sabah 10.00 itibariyle açılan CarrefourSA, İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan kısmi kapanma genelgesine göre hafta içi akşam saat 18:00’e kadar hizmet vermektedir. Dönüşümlü çalışan personel üzerinden pazar günleri de hizmet vermektedir.

Carrefoursa Kaçta Kapanıyor/Açılıyor?

CarrefourSA marketleri haftanın 7 günü boyunca sabah 10.00 olduğu an açılmaktadır. Akşam ise 22.00’ye kadar alışveriş yapma imkanı sağlar. Ayrıca AVM içerisinde yer alan mağazalar ise 10:00 - 22:00 saatleri arasında açıktır. 

Carrefoursa Hafta Sonu Açık mı?

Haberin Devamı

CarrefourSA, hafta sonu da 10:00-22:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Carrefoursa Bayramlarda ve Resmi Tatillerde Açık mı?

Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı gibi dini bayramlarda ise birinci günü 13:00'den akşam 22:00'a kadar hizmet vermektedir. Bayramın diğer günlerinde ise normal çalışma saatlerinde açıktır. Ayrıca 1 Ocak, 1 Mayıs, 19 Mayıs, 23 Nisan, 29 Ekim, 30 Ağustos gibi resmi tatillerde de hizmet vermeye devam etmektedir.

Öğle araları kapanmaz ve vatandaşlar güvenli şekilde alışverişine devam edebilir. CarrefourSA marketler zincirinin gün içerisindeki açılış ve kapanış saatleri ülkenin bütün farklı yerlerinde aynıdır. 

Carrefoursa Mesai Saati

CarrefourSA farklı konseptler üzerinden hizmet veren bir marketler zinciridir. Bunlar içerisinde süper, hiper, e-ticaret ve gurme ya da mini gibi konseptler yer almaktadır. İçeriğindeki ürün miktarı ve türüne göre konseptler değişkenlik gösterir. Mesai saatleri ise herhangi bir tatil olmadan sabah 10.00 itibarı ile başlar. Aralıksız olarak devam eden hizmet öğle arası da dahil olmak üzere hafta içi 22:00, hafta sonu 22.00’ye kadar devam eder. Türkiye'nin farklı şehirlerinde değişik konseptler kapsamındaki CarrefourSA marketler zincirinden, bu çalışma saatleri içerisinde alışveriş yapmak mümkün.

 

BAKMADAN GEÇME!