‘Cariye’ iki çocuk annesi

Güncelleme Tarihi:

‘Cariye’ iki çocuk annesi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 2005 01:34

Ankara radyosunda başspikerlik yapan F.Y.Ö telekızlık yapınca işinden oldu. Olay, spikeri tanıyan ve yine kurumda çalışan birisinin ihbarıyla ortaya çıkarıldı.

Ankara radyosunda başspikerlik yapan iki çocuk annesi, 45 yaşındaki F.Y.Ö. internet aracılığı ile telekızlık yapınca işinden oldu. Olay, spikeri tanıyan ve yine kurumda çalışan birisinin polise ihbarı ile ortaya çıktı.

TRT, ‘telekız başspiker’ olayıyla şoka girdi. Olay, yaklaşık 10 ay önce görev yeri değiştirilen ve daha sonra Kurum ile ilişkisi kesilen TRT Ankara Radyosu Başspikeri F.Y.Ö.’nün, ‘göreve iade’ davası açmasıyla ortaya çıktı. İnternette kurduğu seks sitesi ile kendisini pazarlayan ve iki çocuğu olan 45 yaşındaki Ö.’nün polisteki ifadesinde fuhuş suçlamasını kabul ettiği belirtildi.

Yaklaşık 10 ay önce bir TRT çalışanının ihbarı üzerine polis TRT Ankara Radyosu Başspikeri F.Y.Ö.’yü takibe aldı. İhbar ve incelemeler sonrasında F.Y.Ö.’nün internette, ‘işte cariyen’ isimli bir site kurduğu ortaya çıktı. Polis, bu siteye girerek, F.Y.Ö. ile temas kurdu. Gelişmelerden şüphelenmeyen Ö. polisle randevulaştı.

Bu randevu sonucu F.Y.Ö.’nün internet aracılığıyla bir telekız olarak çalıştığı anlaşıldı.

Savcılığa sevkedilen F.Y.Ö. hakkında takipsizlik kararı verilirken, TRT Genel Müdürlüğü F.Y.Ö.’yü önce Erzurum Radyosu’na daha sonra da İzmir Radyosu’na atadı.

FİYAT 100 MİLYON

TRT’ye Tunca Toskay döneminde, 1987’de giren, lise mezunu Ö. Kurum müfettişlerin soruşturması sonucu işten çıkartıldı. Daha sonra Ö., göreve iade için İdare Mahkemesi’ne dava açtı. Bölge İdare Mahkemesi Ö.’nün başvurusunu kabul etmeyerek, işten çıkarma kararının hukuki olduğuna hükmetti.

EN SEKSİ YAŞ

İnternet sitesindeki ilanda bir saatliğine 100 milyon lira ücret aldığını belirten F.Y.Ö., 45 yaşında olmasına rağmen, bakımlı ve diri olduğunu, ‘bu yaştan sonra seks yapamaz diyen erkekleri yanılttığını belirterek şu satırlara yer veriyor:

‘Erkekler neden 40 yaşından sonra seks yapmak isteyen kadınları komik buluyorlar. Ben ve benim gibiler cinselliğimizi yaşayamayacak mıyız? Kendileri andrapoz dönemine girdiklerinde ve balkon gibi göbeğe sahip olduklarında seksi hiç düşünmeyecekler galiba. Ben çok kırılıyorum. Çünkü kendimi çok seksi hissediyorum. Bence bir kadının en iyi seks yaşı 40 ve sonrasıdır. Ama bunu cücük kafalılara anlatmak çok zor.’

Seksten çok keyif aldığını belirten spiker A.Ö., kendisini de şöyle tanıtıyor: ‘Ankara da yaşıyorum, 85 kilo, 1.60 boyunda 45 yaşındayım. Sevişmekten inanılmaz keyif alıyorum. Fantazilerim sınırsız. Bu günlerdeki fantazilerimin ise önüne geçemiyorum. Paralı seks istiyorum, çıtır değilim ama çıtırdan daha çok tatmin ederim. Neden beni denemiyorsun, istediğin her türlü fantaziye açığım.’
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!